Näytä kaikki ketjut

Ajankohtaista

Bär Bar -ketju kasvaa - uusin toimipiste Tampereella

Suomalaista superfoodia hyödyntävä ketju Bär Bar avasi ensimmäisen franchisingyrittäjien vetämän toimipisteensä Tampereelle. Yrittäjinä toimivat Christina Eljaala ja Duncan McFarlane.

Bär Bar on suomalaiseen superfoodiin keskittyvä smoothie- ja sandwichbaariketju, joka valmistaa ja myy tuotteita kotimaisista marjoista ja kaurasta. Ensimmäinen Bär Barin smoothie- ja sandwichbaari avautui Helsingin keskustassa vuonna 2018. Koronasta huolimatta ketju onnistui kasvattamaan toimipisteidensä myyntiä 25% edelliseen vuoteen verrattuna. Myös tänä vuonna sama suunta jatkuu ja kasvuvauhti on jälleen yli 25%.

Ketjun ensimmäiset franchisingyrittäjät aloittivat avaten Bär Barin smoothie- ja sandwichbaarin Tampereelle huhtikuussa aprillipäivänä. Franchisingyrittäjinä aloittivat Christina Eljaala ja Duncan McFarlane. Sekä Eljaalalla että McFalanella on kummallakin aiempaa kokemusta ketjumaisessa ravintolakonseptissa toimimisesta.

Bär Barin toimitusjohtaja Petri Vilpponen kertoo ketjun ensimmäisen franchisingvetoisen toimipisteen lähteneen hyvin käyntiin. ” Heti ensimmäisenä toimintakuukautenaan Tampereen toimipiste pääsi pitkän aikavälin tavoitetasoon.”, Vilpponen iloitsee.

”Haemme vahvaa kasvua ja tavoitteenamme on avata tänä vuonna kahdesta kolmeen uutta franchisingvetoista toimipistettä. Etsimme aktiivisesti uusia toimipisteitä ja yrittäjiä Etelä- ja Keski-Suomesta. Tampereen onnistumisen jälkeen on helppo uskoa tulevien pisteiden menestykseen.”, Vilpponen kertoo.

Bär Bar tekee yhteistyötä Ketju.fi yrittäjärekrytointipalvelujen kanssa. Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi Bär Barin esittelystä!

Uusi Robert's Coffee -kahvila avautui Jyväskylässä

Robert`s Coffeen -ketjun uudessa Jyväskylän kahvilassa yrittäjänä toimii Jaska Muqolli.

21.6. Jyväskylään kävelykadulle Kauppakatu 33:een avautui uusi Robert`s Coffee. Kahvilassa yrittäjänä toimii Jaska Muqolli, jolta löytyy ravintola-alan kokemusta entuudestaan jo usealta vuodelta. Ennen Robert`s Coffee -yrittäjyyttä Muqolli pyöritti mm. omaa ravintolatoimintaa Ilomantsissa.

Vuonna 1987 perustettu Robert’s Coffee on perheyritys, joka on edelleen Pauligin perheen omistuksessa. Robert`s Coffeen toimitusjohtaja Harri Koivula iloitsee sekä uuden kahvilan avauksesta että Muqollin aloittaessa yrittäjänä ketjussa.

”Pitkän etsinnän jälkeen onnistuimme löytämään Jyväskylästä Robert’s Coffeelle sopivan keskeisen liikepaikan kävelykadun varrelta. Kaupungin parhaan kahvilaliiketilan lisäksi onnistuimme rekrytoimaan yrittäjäksi kokeneen ja palkitun alan ammattilaisen Jaska Muqollin, joten odotukset Jyväskylän kahvilan menestykselle ovat melkoiset.”, Koivula kertoo.

”Viemme mukanamme Jyväskylään parhaat, omassa pienpaahtimossamme vastapaahdetut kahvit, herkulliset leivonnaiset ja salaatit sekä kaiken kruununa oman artesaanijäätelömme, Gelaton, joka valmistetaan itse parhaista raaka-aineista paikan päällä. Olemme todella innoissamme uudesta kahvilasta ja tavoitteenamme on useiden uusien kahviloiden avaus lähivuosina, joten jos olet kahvilaliiketoiminnasta kiinnostunut yrittäjähenkinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö tai sinulla on erinomainen liikepaikka tiedossasi, ota yhteyttä Ketju.fi / Päivi Lääkkö. ” Koivula jatkaa.

Lisää uutisia