Näytä kaikki ketjut

Ajankohtaista

Avaimet ketjuyrittäjyyteen -infowebinaarit

Haluatko tietoa erilaisista ketjuyrittäjyyden vaihtoehdoista sekä avoimista yrittäjäpaikoista?

Seuraavat maksuttoman Avaimet ketjuyrittäjyyteen -infowebinaarit pidetään

Keskiviikkona 13.12.2023 kello 14:00 >>ILMOITTAUDU>>
Torstaina 18.01.2024 kello 14:00 >>ILMOITTAUDU>>
Keskiviikkona 14.02.2024 kello 14:00 >>ILMOITTAUDU>>
Tiistaina 19.03.2024 kello 14:00 >>ILMOITTAUDU>>
Torstaina 18.04.2024 kello 14:00 >>ILMOITTAUDU>>
Torstaina 16.05.2024 kello 14:00 >>ILMOITTAUDU>>
Tiistaina 11.06.2024 kello 14:00 >>ILMOITTAUDU>>

 

Infowebinaarissa käymme läpi erilaisia ketjuyrittäjyyden muotoja, ketjuyrittäjyyden mahdollisuuksia ja vaatimuksia sekä Ketju.fi:n kautta haettavia avoimia yrittäjäpaikkoja.

Webinaarin järjestää Ketju.fi yrittäjärekrytointipalvelut ja alustajana toimii Ketju.fin rekrytointiasiantuntija.

Webinaari toteutetaan verkossa GoToWebinar -alustalla, ja voit osallistua siihen tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

 

10.10.2023 pidetyn Infowebinaarin nauhoite on nyt kuultavissa >>TÄSTÄ>>.

Esittelyvuorossa olivat Pancho Villa, Fafa's, Partyland, EasyFit ja Kvik -ketjut.

 

Lisätietoja infowebinaarista voi tiedustella sähköpostilla info@ketju.fi.

Ilmoittautumalla webinaariin, tietosi tallentuu FranCon -ryhmän (FranCon, Franchise Business College, Franchise News ja Ketju.fi) -asiakasrekisteriin. Mikäli haluat poistua postituslistalta, voit ilmoittaa siitä sähköpostitse osoitteeseen info@ketju.fi.

PARTYLAND avasi toisen Suomen myymälänsä Jyväskylään

Maailman suurin juhlatarvikemyymäläketju Partyland avasi toisen Suomen myymälänsä Jyväskylään 24.3.2022. Yrittäjinä toimivat Riikka ja Matti Penttilä (Riimat Oy).

Partyland on maailman suurin juhlatarvikkeiden myymäläketju, joka on erikoistunut onnistuneiden juhlien järjestämiseen. Partylandista löytyy juhlatarvikkeet niin ristiäisiin, häihin, syntymäpäiville kuin firman juhliinkin. Suomessa ketju avasi ensimmäisen myymälänsä Helsingin Pasilaan, kauppakeskus Triplaan vuoden 2020 syyskuussa.

Riikka ja Matti ovat aina olleet kiinnostuneita yrittäjyydestä ja franchisingyrittäjyys tuntui heistä sopivalta ja turvalliselta vaihtoehdolta. ”Olemme molemmat yrittäjätaustaisista perheistä ja sen myötä yrittäjyys tuntui luonnolliseltakin uravaihtoehdolta. Partylandista kiinnostuimme, koska se on mielestämme uudenlainen ja uniikki ketju Suomessa. Suomalaiset ovat aikaisemmin olleet melko vaatimattomia juhlijoita, mutta somen myötä juhlat ovat tulleet suomalaisille tutuiksi ja näin uskomme Partylandin konseptin toimivan Suomessa erinomaisesti ja Partylandin tuotteille ja palveluille riittävän kysyntää. Ja on suorastaan ilo palvella juhlia suunnittelevia asiakkaita, jotka ovat jo myymälään tullessaankin hyvällä tuulella hankkien tarvikkeita juhliinsa”, Riikka kertoo. 

Partyland Finland Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Mannila iloitsee ketjun toisen myymälän avauksesta. ”Juhlatarvikkeiden markkinat ovat erittäin suuret ja kysyntä Suomessa vain kasvaa. Tämä oli todella hieno juttu, että Suomen ketjun toinen myymälä avautui ja sitä johtaa Penttilän yrittäjäkaksikko. On ollut mahtavaa seurata, kuinka innoissaan Penttilät ovat koko ajan olleet. Myymälästä tuli kerrassaan upea ja oli ilo seurata avajaispäivänä, kuinka paljon siellä vieraili kiinnostuneita asiakkaita”, Mannila kertoo tyytyväisenä.

Franchise News 31.3.2022

Lisää uutisia