Näytä kaikki ketjut

Ajankohtaista

Vuoden 2018 Tie Franchisingyrittäjäksi -opas on ilmestynyt

Kiinnostaako sinua yrittäjyys, mutta kantava yritysidea puuttuu? Haluatko hyödyntää valmista, menestynyttä yritysideaa omassa yrityksessäsi? Haluatko helpomman tien yrittäjäksi? Jos vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, franchising saattaa olla sinulle sopiva vaihtoehto. Silloin sinun kannattaa lukea tämä Tie Franchisingyrittäjäksi -opas tarkasti läpi. LUE OPAS TÄSTÄ >>

Tämä Opas pyrkii kertomaan neutraalisti, mitä franchisingyrittäjyys tarkoittaa ja miten sitä kannattaa lähteä kartoittamaan omaksi yrittäjyyden mallikseen. Jos kiinnostuksesi heräsi tai olet jo päätöksesi tehnyt, saat oppaasta käytännön ohjeita, joiden avulla viet haku- ja aloitusprosessin onnistuneesti läpi.

Oppaassa kerrotaan muun muassa, miten omaa soveltuvuuttaan franchisingyrittäjäksi voi tarkastella, mitä ketjujen tarjoamista franchisingpaketeista ja -sopimuksista tulee selvittää sekä mitä muita asioita kannattaa huomioida, kun valmistautuu yrittäjäksi franchisingketjun jäsenenä.

Oppaan tekemisen on mahdollistanut joukko franchisingsektorin toimijoita ja sidosryhmiä, jotka on lueteltu Tärkeät yhteydet -palstalla. Kiitokset heille hyvästä yhteistyöstä!

Lähes jokainen suomalainen haaveilee jossain elämänsä vaiheessa omasta yrityksestä. Suuri osa tästä joukosta myös toteuttaa haaveensa. Suomessa perustetaan vuosittain yli 30.000 uutta yritystä, joista useampi sata kuuluu franchisingketjuihin.

Mikäli haaveilet olevasi yksi uusista franchisingyrittäjistä, tämä opas tarjoaa toivottavasti sinulle tukea matkallasi kohti unelmaasi.

Mitä parhainta menestystä yrittäjäurallesi!

KFC (KENTUCKY FRIED CHICKEN) TULEE SUOMEEN!

Yksi maailman tunnetuimmista brändeistä on päättänyt tulla Suomeen!

KFC on yksi niistä amerikkalaisista tuotemerkeistä, joka voi ylpeillä vuosikymmenien mittaisella menestys- ja innovaatiohistorialla. Kaikki alkoi yhdestä kokista, joka loi pian maailmankuulun reseptin yli 70 vuotta sitten. Resepti salaisista yrteistä ja mausteista, jotka oli raapustettu hänen keittiönsä takaoveen. Tuo kokki oli tietysti eversti Harland Sanders. Nyt KFC on maailman suosituin kanaravintolaketju, jonka tuotteet edelleen valmistetaan samalla alkuperäisellä reseptillä.

KFC:llä on tällä hetkellä yli 21 000 ravintolaa eri puolilla maailmaa yli 130 maassa. KFC on jo aloittanut Euroopan valloituksen, tavoitteenaan avata lähitulevaisuudessa 5000 ravintolaa Eurooppaan. Lähimmät KFC-ravintolat löytyvät jo nyt Ruotsista. KFC valmistautuu tulemaan Suomeen vuonna 2019.

Viime vuosina Suomeen on tullut lukuisia erilaisia ravintolakonsepteja. Tarjontaa on tullut huimasti lisää erityisesti perinteiselle pizza- ja burger -puolelle. ”Suomalaiset syövät paljon kanaa ja ovat tätä jo kauan odottaneet. Olen todella iloinen, että saamme tännekin vihdoin maailman johtavan kanaravintolakonseptin”, kertoo Ketju.fi:n toimitusjohtaja Mika Pamilo.

KFC on tehnyt sopimuksen FranCon Groupiin kuuluvan Ketjufi Yrittäjäpalvelut Oy:n kanssa partnerin etsimisestä Suomeen. ”Etsimme osaavaa ja sitoutunutta partneria, joka on myös valmis investoimaan KFC-liiketoimintaan pitkäjänteisesti. Uskomme vahvasti KFC-konseptin onnistumiseen Suomessa oikean partnerin avulla. Tavoitteena on pitkäjänteinen yhteistyö KFC:n ja partnerin välillä. Siitä kertoo muun muassa 50 ravintolan tavoite Suomeen”, Mika Pamilo jatkaa.

”Palvelemme asiakasketjujamme – niin pieniä kuin isoja, kotimaisia tai ulkomaisia, hyvin asiakaslähtöisesti.  Ketju.fi:n toiminta keskittyy kapealle, mutta tärkeälle, sektorille – franchisingyrittäjien ja masterfranchisingyrittäjien rekrytointiin Suomessa ja yhteistyöverkostomme avulla myös muissa Euroopan maissa”, sanoo Mika Pamilo.

KFC:n Suomeen tulemisesta järjestettiin tiedotustilaisuus Franchise News Day -tapahtuman yhteydessä, Helsingissä, 25.9.2018 klo 14.45.

Lisätietoja antaa: Mika Pamilo, toimitusjohtaja Ketju.fi, 040 765 9526, mika.pamilo@ketju.fi

Lisää uutisia