Näytä kaikki ketjut

Ajankohtaista

Pia Myllynen aloittaa Esprit-yrittäjänä Lahden Karismassa

Esprit’ssä jo pitkään työskennellyt Pia Myllynen aloittaa marraskuussa Esprit -yrittäjänä Lahden Karismassa.

5.11.2020 Lahden Karisma -kauppakeskukseen aukeaa jälleen Esprit -myymälä, joka on Covid’n takia ollut suljettuna. Myymälä saa uuden yrittäjän, kun Pia Myllynen aloittaa siellä yrittäjänä.

Myllysellä on pitkä kokemus Esprit’ssä työskentelystä. Hän on toiminut kaikkiaan lähes 13 vuoden ajan eri tehtävissä Esprit’ssä. Myllynen aloitti ensin myymäläpäällikkönä Lahden Trio -kauppakeskuksessa, josta siirtyi myymäläpäälliköksi Lahden Karisma -kauppakeskukseen ja Vantaan Jumbo -kauppakeskukseen. Myymäläpäällikkövuosien jälkeen Esprit -ketju kutsui Myllysen mukaan työskentelemään ketjun tukkutiimiin vastaamaan asustelinjasta.

Veri veti kuitenkin Myllystä takaisin myymäläpäällikön tehtäviin Lahteen, Karismaan. Pitkään siellä työskennelleenä, Myllynen tunteekin Lahden asiakaskunnan perusteellisesti ja rakastaa asiakaspalvelua. Myös yrittäjyys Esprit-ketjussa kiinnosti Myllystä. Kun yrittäjän paikka Karisman Esprit’ssä aukesi, siitä seurasi neuvottelut ketjun kanssa. Neuvottelut tuottivat tulosta ja Myllynen aloittaa tutussa Karisman myymälässä yrittäjänä 5.11.2020.

Esprit- ketjun Head of Wholesale and Retail, Finland and Baltics, Piia Rossi on iloinen Myllysen aloittaessa heillä yrittäjänä ja vielä rohkeasti tällaisena haastavana aikana. Rossi kertoo Myllysen tuntien uuden yrittäjän olevan kuuluisa juuri erinomaisesta asiakaspalvelustaan. ”Taannoin Vierumäellä käydessäni kuulin heidän työntekijöiltään kuinka harmissaan olivat Karisman liikkeen sulkemisesta, liikkeessä oli parasta asiakaspalvelu mitä voi saada. Onneksi sain välitettyä ilouutisen uudesta avauksesta”, Rossi toteaa.

Karsiman Esprit’ssa löytyy niin naisten kuin miestenkin valikoima, ja yhä useammat tuotteet ovat kierrätetyistä materiaaleista tai muuten kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuja. ”Luonto ja kestävä kehitys ovat kuuluneet Esprit’n DNA’han jo perustamisvuodessta 1968 alkaen, ja brändimme  toi  esimerkiksi markkinoille jo vuonna 1992 ensimmäisen ekopuuvilla-kokoelman - tuolloin eivät kuluttajat vielä kiinnostuneet aiheesta. Nyt onneksi asiakas on yhä vastuullisempi ja  tiedostavampi, ja voimme tarjota kattavan valikoiman eettisiä tuotteita. Olemme esimerkiksi käyttäneet kesäkuusta lokakuuhun mennessä tänä vuonna mallistoomme yli 10,6 miljoonaa muovipulloa, yhden esimerkin mainitakseni.”, Rossi kertoo. Karisman yrittäjä  Pia Myllynen kokeekin, että eettisyys ja laadukkaat ajattomat tuotteet palvelevat lahden kuluttajakuntaa parhaiten.

Franchise News 15.10.2020

Franchisingketjut palkitsivat yrittäjiään Franny -palkitsemistilaisuudessa

22. syyskuuta Hotel Clarion Helsingissä pidetyssä Suomen Franchising-Yhdistyksen Franny -palkitsemistilaisuudessa palkittiin ansioituneita franchisingyrittäjiä. Kaikkiaan 17 ketjua jakoi Franny -palkinnon yrittäjilleen.Franny -palkitsemistilaisuuden juonsi Ville Klinga (vasemmalla) ja Suomen Franchising-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Juha Vastamäki luovutti palkinnot palkituille.

 

Tänä vuonna Franny -palkinnot jaettiin seuraaville yrittäjälle:

Alina Anne Virmajoki , Turun alue

Arnolds   Virpi Haapanen, Tampere

Eezy-VMP   Jukka Korhonen,Hyvinkää-Järvenpää-Riihimäki

Fafa’s   Seba Katter, Turku

Go On   Jussi Reilin & Maarit Halonen, Uusimaa/ Hyvinkää

Kaivokukka   Johanna Kuukkanen, Kamppi ja Tripla, Helsinki

Kiinteistömaailma Päivi ja Hannu Salo/ Hki, Espoo, Kirkkonummi

Kotipizza Satu Peltola, Sini Peltola, Sanna Salopaasi, Hamina

Laatutakuu   Mourad Aouinet, Helsinki

Mc Donald`s      Ari Taivalsaari, Jyväskylä

Musti ja Mirri   Kaisa Kosonen, Valkeakoski  

R-kioski Katja Huhtimo, R-kioski Oitti, Keskustie 1

Specsavers   Jenni Hiltunen & Tapani Väisänen, Specsavers Kuopio Oy,

Sp-Koti   Carl-Michael Hatanmaa,/Helsinki-Espoo-Kirkkonummi

Subway Karoliina Pietikäinen ,Subida Oy, Arpela (Tornio)

Taloasema Atte Ojanen, Mikkeli

Talenom Thai Quaoh, Porvoo

 

17 yrittäjän joukosta Suomen Franchising-Yhdistyksen kokoama palkintoraati valitsi Vuoden 2020 Franchisingyrittäjäksi Eezy-ketjun Jukka Korhonen. Samassa tilaisuudessa julkistettiin myös Vuoden Franchisingketju-äänestyksen tulos, ja voittajaksi kruunattiin Laatutakuu. Lue lisää tästä.

 Franchise News onnittelee kaikkia palkinnon saaneita!

 

Franchise News 24.9.2020

Lisää uutisia