RE/MAX - franchisingyrittäjä

RE/MAX on maailman suurin, kansainvälinen kiinteistönvälitysketju, joka toimii maailmanlaajuisesti 100 maassa. RE/MAX on markkinajohtaja jo USAssa, Kanadassa sekä 12 Euroopan maassa. RE/MAX-toimistoja on noin 7.500 ja välittäjiä yli 120.000!

RE/MAX on yksi maailman suurimmista franchisingketjuista, jonka vahvuutena ovat itsenäiset yrittäjät. "Each office independently owned and operated!" Myös Suomessa! RE/MAX tarjoaa sinulle ainutlaatuisen liiketoimintakonseptin, joka on yrittäjälle poikkeuksellisen edullinen.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1973
Ketjun alkuperämaa: USA
Yksiköiden määrä Suomessa: 40
Yksiköiden määrä muissa maissa: 7500
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 5-10
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 500.000 - 700.000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

RE/MAX-yrittäjänä pääset mukaan tunnettuun ja toimivaan konseptiin kohtuullisilla alkuinvestoinneilla. RE/MAX tukee yrittäjiä hallinnollisissa tehtävissä, markkinoinnissa sekä rekrytoinnissa – sinun ei tarvitse enää keksiä pyörää uudestaan, vaan voit keskittyä tarjoamaan asiakkaillesi sekä välittäjillesi parasta mahdollista palvelua.

Millaista yrittäjää haemme:

Ryhtyäksesi RE/MAX franchisingyrittäjäksi, sinulle ei tarvitse olla valmista LKV-tutkintoa tai edes aiempaa kokemusta välitystoiminnasta. RE/MAX franchisingyrittäjänä päätehtävänäsi on keskittyä toimistosi johtamiseen, välittäjien rekrytointiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen. RE/MAXin huippukoulutusohjelmien avulla opit kaiken oleellisen alasta ja voit suorittaa LKV-tutkinnon myöhemmin. Tärkeintä on, että olet yrittäjähenkinen, esimiestaitoinen, menestyshaluinen ja valmis oppimaan uuden, tehokkaan liiketoimintamallin.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoituspaketti
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
ostoedut
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
juridiset palvelut
mainospalvelut