RE/MAX - franchisingyrittäjä

RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja yksi maailman suurimmista franchising-ketjuista, joka toimii maailmanlaajuisesti 110 maassa. RE/MAX on markkinajohtaja jo USAssa, Kanadassa sekä 12 Euroopan maassa. RE/MAX-toimistoja on noin 8.500 ja välittäjiä yli 145.000! Kansainvälinen näkyvyys ja kontaktit, huippukoulutusohjelmat, vinkkijärjestelmä ja yhteistyö auttavat myös sinua menestymään!

RE/MAXin vahvuutena ovat itsenäiset yrittäjät. RE/MAX tarjoaa sinulle ainutlaatuisen liiketoimintakonseptin, joka on yrittäjälle poikkeuksellisen edullinen. RE/MAX-ketjun johtoajatuksena on alusta alkaen ollut “Kaikki voittavat” – niin välittäjät, franchising-yrittäjät, ostajat kuin myyjätkin. Ja mikä tärkeintä, menestys on tullut ansaitusti, tyytyväisiä asiakkaita palvelemalla.

Kutsumme myös sinut toteuttamaan omat unelmasi ja kokemaan yhteistyön ja menestyksen ilmapiirin RE/MAX-yrittäjänä.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1973
Ketjun alkuperämaa: USA
Yksiköiden määrä Suomessa: 43
Yksiköiden määrä muissa maissa: 8500
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 5-10
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 600.000 - 800.000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

RE/MAX-yrittäjänä pääset mukaan tunnettuun ja toimivaan konseptiin kohtuullisilla alkuinvestoinneilla. RE/MAX tukee yrittäjiä hallinnollisissa tehtävissä, markkinoinnissa sekä rekrytoinnissa – sinun ei tarvitse enää keksiä pyörää uudestaan, vaan voit keskittyä tarjoamaan asiakkaillesi sekä välittäjillesi parasta mahdollista palvelua.

Millaista yrittäjää haemme:

Ryhtyäksesi RE/MAX franchisingyrittäjäksi, sinulle ei tarvitse olla valmista LKV-tutkintoa tai edes aiempaa kokemusta välitystoiminnasta. RE/MAX franchisingyrittäjänä päätehtävänäsi on keskittyä toimistosi johtamiseen, välittäjien rekrytointiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen. RE/MAXin huippukoulutusohjelmien avulla opit kaiken oleellisen alasta ja voit suorittaa LKV-tutkinnon myöhemmin. Tärkeintä on, että olet yrittäjähenkinen, esimiestaitoinen, menestyshaluinen ja valmis oppimaan uuden, tehokkaan liiketoimintamallin.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoituspaketti
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
ostoedut
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
juridiset palvelut
mainospalvelut