Alina - kotona paras

Alina valittiin Vuoden 2023 Franchisingketjuksi ja oli ehdolla vuoden franchisingketjuksi European Franchise Awardissa vuonna 2023.

Alina-ketjun henkilöstötyytyväisyys vuonna 2023 oli 4.2/5.

Myös asiakkaamme ovat huikean tyytyväisiä, jopa yhdeksän kymmenestä asiakkaastamme suosittelisi meitä muille!

Palveluidemme avulla asiakkaamme elävät mielekästä ja laadukasta arkea omassa kodissaan. Tavoitteenamme on alusta alkaen ollut parantaa kotona asuvien ikääntyvien tai muuten huolenpitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Samalta paikalliselta yrittäjältä saa kaikki palvelut, kotihoivaa, kotisiivouksen ja muun kodinhoidon, lastenhoidon sekä kotisairaanhoidon. Paikkakunnittain on tarjolla lisäpalveluita, kuten jalkojenhoitoa, hierontaa ja hiustenleikkuuta.

Ensimmäinen Alina yritys perustettiin jo vuonna 1993 ja Alina laajeni ketjuksi vuonna 2005. Vuonna 2023 Alina-yrittäjät toimivat yli 50 paikkakunnalla Suomessa. Alinan omistaa Norlandia.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2005
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 38
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 10-20
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 500 000-600 000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Alina-ketjuun kuuluvana yrittäjänä sinulla on mahdollisuus tehdä hoiva-alan työtä täydellä sydämellä ja samalla menestyä yrittäjänä palkitussa ketjussa. Alina tarjoaa laatusertifioituja palveluita kotiin. Alina-yrittäjänä teet joka päivä merkityksellistä työtä kaikenikäisten kotona apua tarvitsevien asiakkaiden parissa. Yrittäjänä tarjoat asiakkaillesi toiveisiin ja tarpeisiin perustuvaa, asiakaslähtöistä palvelua oman tiimisi kanssa. Laadukkaan palvelumme takeena on ammattitaitoinen henkilökunta, joka koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista ja kotipalvelutyöntekijöistä.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat asiakaslähtöisyys, kokonaisvaltaisuus, tavoitettavuus ja joustavuus. Me Alinalaiset ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja osaamme myös kunnioittaa niitä.

Millaista yrittäjää haemme:

Autamme ja koulutamme sinua tiiviisti kaikissa toimintasi vaiheissa ja panostamme yritystoimintasi käynnistymiseen. Alinassa saat SHQS-laatusertifioidun toimintamallin. Tarjoamme myös mm. taloushallinnon ja kirjanpidon palvelut, ostoedut, markkinointituen sekä nykyaikaiset toiminnanohjausjärjestelmät. Yrittäjänä voit vaikuttaa omiin aikatauluihisi, vapaapäiviisi, yrityksesi kokoon, työsi sisältöön ja tätä kautta myös omaan tulotasoosi. Alina-yrittäjänä menestyt parhaiten, mikäli sinulla on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan korkeakoulututkinto (sairaanhoitaja tai sosionomi), alan työkokemusta, energinen ja itsenäinen ote työhösi sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi yrittäjäkokemus ei ole välttämätöntä. Ketjumme yrittäjät ja muu henkilöstö työskentelevät tiiviinä ja innovatiivisena yhteisönä, jolloin tuki ja neuvot ovat lähellä joka hetki - et ole koskaan yksin!

- Alinalainen on yrittäjähenkinen ja haluaa kasvattaa perustettavaa yritystään.

- Alinalainen arvostaa laatua ja kehittämistä työssään.

- Asenne on avoin ja yrittäjähenkinen, sekä konseptin mukaan toimiminen on työn lähtökohta. Yhtenäisellä tavalla toimimalla edistämme työmme laatua, taloudellisuutta ja tuloksellisuutta.

- Alinalainen sitoutuu kasvattamaan yrityksestään työnantajayrityksen.

Tällä hetkellä haemme uusia yrittäjiä erityisesti näille alueille:
Helsinki, Espoo, Vantaa
Joensuu
Kymenlaakso
Merilappi
Mikkeli
Rovaniemi
Savonlinna
Tampere
Turku
Vaasa

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Kattavan alkukoulutuksen
Rahoitusneuvontaa
Tuen toiminnan aloituksessa
Ostoedut
Liiketoiminnan ohjaus
Jatkuvan koulutuksen
Alina brändin ja ketjumarkkinoinnin
Taloushallinnon palvelut
IT-palvelut