Pancho Villa - franchisingyrittäjä

Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty Pancho Villa on tunnelmallinen koko perheen ruokaravintola A-oikeuksin. Kaikki ravintolamme toimivat franchising-toimintamallilla. Pancho Villa -ketju kasvaa kohisten ja uusille ravintoloille ja yrittäjille on tilaa!

Pancho Villa on tunnettu laajasta tuotevalikoimasta sekä reilusti maustetuista ja runsaista, mutta kohtuuhintaisista annoksista. Tuotevalikoimasta erityisesti burgerit ovat suosittuja talon omien kastikkeiden kera, unohtamatta burritoja, tacoja ja muita meksikolaisherkkuja.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2003
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 43
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 100.000-150.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 5-10
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 600.000 - 800.000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Kaikki Pancho Villa -ravintolat toimivat franchisingyrittäjien omistuksessa. Yrittäjä vastaa ravintolan liiketoiminnasta ja johtaa mm. keittiön ja salin toimintaa sekä kannustaa henkilökuntaansa erinomaiseen asiakaspalveluun. Yrittäjä tarjoaa ravintolassaan Pancho Villan menun mukaisia annoksia ja suunnittelee ravintolaansa sopivan lounastarjonnan.

Millaista yrittäjää haemme:

Menestyvä Pancho Villa – yrittäjä on menestyksennälkäinen ja vastuuntuntoinen tekijä, joka ymmärtää yrittäjyyden tuomat mahdollisuudet, vastuut ja velvoitteet. Hän haluaa kehittää ravintolansa toimintaa pitkäjänteisesti. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä ketjun sekä toisten ketjun yrittäjien kanssa.

Hänellä on kyky johtaa esimiehenä ravintolansa asiakaspalvelu-, tarjoilu ja myyntityötä. Asiakaspalvelun ammattilaisena hän osaa ottaa huomioon asiakkaidensa tarpeet ja omalla esimerkillään hän ohjaa myös henkilökuntansa toimintaa.

Yrittäjällä tulee vakaa taloudellinen tilanne, terveyttä ja aikaa oman yrityksen päivittäiseen pyörittämiseen. Hänellä tulee olla myös liikkeenjohto- ja esimieskokemusta. Ravintola-alan koulutus tai kokemus ei ole välttämätön, mutta siitä on apua.

Haemme liiketoiminnan jatkajaa:
- Kouvola kauppakeskus Veturi

Lisäksi haemme uusia yrittäjiä ja uusia ravintoloita:
- Uudellemaalle
- Joensuuhun
- Mikkeliin
- Raumalle
- Kokkolaan

Voit myös ehdottaa jotain muuta paikkakuntaa, missä näkisit Pancho Villan täydentävän nykyistä ravintolatarjontaa!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Yrittäjälle Pancho Villa tarjoaa erinomaisen liiketoimintamahdollisuuden ravintola-alalla. Konseptimme kestää hyvin suhdannevaihteluja sekä tarjoaa hyvän tuotto- ja kasvumahdollisuuden vastuulliselle yrittäjälle. Mikäli hoidat ensimmäisen ravintolasi hyvin, sinulla on mahdollisuus perustaa useampia yksiköitä.

Franchising-pakettimme sisältää mm.
• Kattavan perehdytyskoulutuksen yrittäjälle ja hänen henkilökunnalleen
• Ravintolasuunnitelman ml. Pancho Villan tyylin ja konseptin mukaisen sisustussuunnitelman
• Valmiit yhteistyökumppanit kaluston ja laitteiden hankintaan
• Ketjumarkkinoinnin ja mainososaston palvelut alueelliseen markkinointiin
• Ketjun neuvottelemat ostoedut
• Kassajärjestelmän ja järjestelmätuen
• Ja tietenkin ketjujohdon ja kaikkien Pancho Villa -yrittäjien tuen

Kaupungista riippuen kyseessä on valmis liikepaikka tai ketju auttaa uutta yrittäjää hyvän liikepaikan löytämisessä ja rakentaa ravintolan avaimet käteen -periaatteella.