Palvelut alkaville yrittäjille

Etera on keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö, joka huolehtii yrittäjien ja työntekijöiden lakisääteisestä eläketurvasta sekä edistää työhyvinvointia. Eteran Franchising-työeläkesalkku huomioi franchising-toiminnan erityispiirteet. Eterasta saat yrittäjän eläkevakuutuksen lisäksi rahanarvoisia etuja. Testaa, mitkä Eteran yrittäjäedut sopivat sinulle ja tutustu etupakettiimme. Yrittäjätestiin: etera.fi/eturi

YEL-vakuutus on lakisääteinen ja se tulee ottaa puolen vuoden sisällä yrittäjätoiminnan alk​amisesta. Eterasta uusi yrittäjä saa 22 prosentin alennuksen YEL-maksuun. Olemme apunasi kaikissa YEL-asioissa. YEL-vakuutuksessasi määritelty työtulo turvaa toimeentulosi erilaisissa elämäntilanteissa: niin sairauslomalla, vanhempainvapaalla, työttömänä, työkyvyttömyysaikana kuin eläkevuosina. ​​​​​Tutustu: etera.fi/yrittaja

Pyydä lisätietoja Franchising-työeläkesalkusta osoitteesta franchising@etera.fi tai yhteyspäällikkö Heta Warto-Tillander, puh. 040 7789865, sähköposti heta.warto@etera.fi

 

Perustayritys.fi on helppo ja nopea työkalu yrityksen perustamiseen verkossa. Voit perustaa toiminimen, aputoiminimen, osakeyhtiön ja tytäryhtiön. Työkalu opastaa sinua yrityksen perustamisessa niin että saat tehtyä kaiken kerralla oikein. Kun täytät yrityksesi tietoja järjestelmään, täyttää järjestelmä samalla kaikki tarvittavat viranomaislomakkeet automaattisesti rekisteröinti-ilmoitusta myöten. Tämän perustamistyökalun käyttö on ilmaista, eikä rahaa kulu esimerkiksi asiantuntijapalkkioihin.

Kun suunnitelmat on tehty ja olet valmis starttaamaan yritystoimintasi, perustayritys.fi – palvelulla saat yrityksesi käyntiin nopeammin ja helpommin kuin millään muulla tavalla!

Tutustu palveluun: www.perustayritys.fi

 

Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin pk-yritysten omistajavaihdoksiin erikoistunut asiantuntijaketju. Asiakkaitamme palvelee kymmenen aluekonttoria Suomen suurimmissa kaupungeissa. Lisäksi meillä on konttorit Tallinnassa ja Fuengirolassa Espanjassa. Taustajoukoistamme löytyy aina mm. oma lakimies sekä joukko taloushallinnon, verotuksen ja kirjanpitoalan ammattilaisia.

Palvelumme kattavat kaikki yrityskaupan osa-alueet mm. ostajien ja myyjien neuvonta, kauppahinta-arviot ja arvonmääritykset, rahoitus- ja verotusneuvonta, liiketoiminnan suunnittelu, sopimusten laadinnat sekä tietenkin kaupan käytännön toteutus aina markkinointia myöten. Laajan kokemus- ja koulutuspohjan ansiosta yritysvälittäjämme hallitsevat mitä moninaisemmat yrityskauppaan liittyvät ongelmat. Yksi vahvuuksistamme onkin usean asiantuntijan muodostama osaamiskeskittymä.

Jos siis olet kiinnostunut ostamaan valmiin yrityksen, kikkaa osoitteeseen: www.yrityskaupat.net.

 

Uusyrityskeskukset ympäri Suomen tarjoavat alkaville yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville henkilökohtaista, maksutonta ja luottamuksellista yritysneuvontaa. Uusyrityskeskusten tavoitteena on auttaa yrityksiä niiden alkutaipaleella kohti kannattavaa kasvua.

Uusyrityskeskusten Perustamisopas alkavalle yrittäjälle on tarkoitettu kaikille niille, jotka miettivät yrityksen perustamista. Oppaassa on ajantasaisin tieto mm. yrityksen verotuksesta, rahoituksesta, toimiluvista, työnantajavelvoitteista, kirjanpidosta sekä yrittäjän eläke- ja työttömyysturvasta. Painetun oppaan saa lähimmästä uusyrityskeskuksesta ja oppaan sähköisen version voi ladata osoitteesta www.perustamisopas.fi!

Lisätietoa uusyrityskeskusten toiminnasta sekä sinua lähinnä olevan keskuksen löydät osoitteesta www.uusyrityskeskus.fi.

Yhteydenottopyyntö