Palvelut alkaville yrittäjille

Ilmarinen on työeläkeyhtiö, jonka tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme myös parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään.

Yrittäjän eläkevakuutus (YEL) turvaa sinun ja perheesi elämän. YEL-vakuutus auttaa, jos menetät työkykysi, sairastut tai jäät vanhempainvapaalle. Eläkevakuutus on yrittäjän tärkein vakuutus. Valitse siksi YEL-kumppanisi huolella. Ilmarisen kanssa asiointisi on vaivatonta ja eläketurvasi taattu. Olemme apuna ja tukena elämän eri tilanteissa.

​​​​Tutustu ja ota vakuutus: ilmarinen.fi/yrittaja

 

Perustayritys.fi on helppo ja nopea työkalu yrityksen perustamiseen verkossa. Voit perustaa toiminimen, aputoiminimen, osakeyhtiön ja tytäryhtiön. Työkalu opastaa sinua yrityksen perustamisessa niin että saat tehtyä kaiken kerralla oikein. Kun täytät yrityksesi tietoja järjestelmään, täyttää järjestelmä samalla kaikki tarvittavat viranomaislomakkeet automaattisesti rekisteröinti-ilmoitusta myöten. Tämän perustamistyökalun käyttö on ilmaista, eikä rahaa kulu esimerkiksi asiantuntijapalkkioihin.

Kun suunnitelmat on tehty ja olet valmis starttaamaan yritystoimintasi, perustayritys.fi – palvelulla saat yrityksesi käyntiin nopeammin ja helpommin kuin millään muulla tavalla!

Tutustu palveluun: www.perustayritys.fi

 

Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin pk-yritysten omistajavaihdoksiin erikoistunut asiantuntijaketju. Asiakkaitamme palvelee kymmenen aluekonttoria Suomen suurimmissa kaupungeissa. Lisäksi meillä on konttorit Tallinnassa ja Fuengirolassa Espanjassa. Taustajoukoistamme löytyy aina mm. oma lakimies sekä joukko taloushallinnon, verotuksen ja kirjanpitoalan ammattilaisia.

Palvelumme kattavat kaikki yrityskaupan osa-alueet mm. ostajien ja myyjien neuvonta, kauppahinta-arviot ja arvonmääritykset, rahoitus- ja verotusneuvonta, liiketoiminnan suunnittelu, sopimusten laadinnat sekä tietenkin kaupan käytännön toteutus aina markkinointia myöten. Laajan kokemus- ja koulutuspohjan ansiosta yritysvälittäjämme hallitsevat mitä moninaisemmat yrityskauppaan liittyvät ongelmat. Yksi vahvuuksistamme onkin usean asiantuntijan muodostama osaamiskeskittymä.

Jos siis olet kiinnostunut ostamaan valmiin yrityksen, kikkaa osoitteeseen: www.yrityskaupat.net.

 

Uusyrityskeskukset ympäri Suomen tarjoavat alkaville yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville henkilökohtaista, maksutonta ja luottamuksellista yritysneuvontaa. Uusyrityskeskusten tavoitteena on auttaa yrityksiä niiden alkutaipaleella kohti kannattavaa kasvua.

Uusyrityskeskusten Perustamisopas alkavalle yrittäjälle on tarkoitettu kaikille niille, jotka miettivät yrityksen perustamista. Oppaassa on ajantasaisin tieto mm. yrityksen verotuksesta, rahoituksesta, toimiluvista, työnantajavelvoitteista, kirjanpidosta sekä yrittäjän eläke- ja työttömyysturvasta. Painetun oppaan saa lähimmästä uusyrityskeskuksesta ja oppaan sähköisen version voi ladata osoitteesta www.perustamisopas.fi!

Lisätietoa uusyrityskeskusten toiminnasta sekä sinua lähinnä olevan keskuksen löydät osoitteesta www.uusyrityskeskus.fi.

 

Mikäli haluatte esitellä palveluitanne alkaville yrittäjille, ottakaa yhteyttä info@ketju.fi tai 040 765 9526.

Yhteydenottopyyntö