ARNOLDS - Bakery & Coffee Shop

Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen leipomokahvilaketju, Arnolds, aloitti toimintansa vuonna 1991. Arnolds on saanut arvostusta pitkäjänteisestä työstään ja palkittu Vuoden Franchisingketju -palkinnolla vuosina 1999 ja 2011.

Kahvilat sijaitsevat kauppakeskusten vilinässä keskeisillä paikoilla ja jokaista Arnoldsia luotsaa itsenäinen yrittäjä. Tuotteiden mausta tai korkealaatuisista raaka-aineista ei tingitä. Arnolds-kahviloissa tarjotaan vain taatusti tuoreita, ensiluokkaisia tuotteita reippaan ja asiantuntevan palvelun kera.

Arnolds-tuotteet valmistetaan ketjun omilla perinteisillä resepteillä, parhaista raaka-aineista, päivittäin. Laaja tuotevalikoima sisältää herkullisia syötäviä tuotteita perinteisistä donitseista ja muffinsseista aina ruokaisiin Bageleihin ja Toasteihin asti. Juomapuolella tarjotaan freshejä Smoothieita ja Fruitieita sekä valikoituja kuumia ja kylmiä juomia.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1991
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 28
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 100.000-150.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 400.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Arnolds-kahvilassa myydään korkealaatuisia makeita ja suolaisia syötäviä tuotteita sekä kattavaa juomavalikoimaa. Tuotteita myydään paikan päällä kahvilassa nautittavaksi sekä mukaan. Valikoimatuotteet valmistetaan pääosin paikan päällä kahvilassa, osa aina asiakkaan tilauksesta.

Kahvilassa työskentely alkaa ennen avaamista ja jatkuu pitkin päivää. Kaikkia Arnolds-tuotteita tulee olla tarjolla aamun avauksesta sulkemiseen asti.

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi olennaista on siisti ja puhdas ympäristö sekä reipas ja asiantunteva palvelu.

Arnoldsin asiakaskunta on erittäin laaja. Herkuttelemassa käyvät niin lapsiperheet kuin iäkkäämmätkin Arnoldsin ystävät.

Millaista yrittäjää haemme:

Arnolds-yrittäjä työskentelee itse toimipisteessä, esimerkkiä muulle henkilöstölle omalla toiminnallaan näyttäen. Tärkeintä on halu ja kyky toimia konseptin mukaisesti osana Arnolds-perhettä.

Aiempi yrittäjäkokemus ei ole välttämätön, yhteistyökyky ja elämänmyönteinen asenne merkitsevät enemmän. Mahdollisesta ravintola-alan kokemuksesta on varmasti hyötyä.

Haemme tällä hetkellä yrittäjiä erityisesti:
* Pääkaupunkiseutu
* Tampere
* Kuopio (Kauppakeskus Matkus, olemassa oleva toimipiste)

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
asiakaskontaktit
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki