Palvelut ketjuille

KETJU.FI YRITTÄJÄREKRYTOINTIPALVELUT

Ketju.fi tarjoaa ketjuyrityksille rekrytointipalveluja ketjun tarpeiden mukaan. Palvelujemme avulla ketju löytää lisää hakijoita, saa apua hakijoiden kontaktointiin ja/tai haastatteluihin. Tarjoamme apua myös rekrytointiprosessin mallintamiseen ja materiaalien koostamiseen.

PALVELUT

Ketju saa konseptiesittelyn www.ketju.fi –sivustolle, jossa esitellään ketjun toimintamalli, yrittäjäprofiili sekä avoimet paikat. Markkinointisuunnitelma- ja budjetti suunnitellaan aina tapauskohtaisesti yhdessä ketjun kanssa.

Voit täyttää ja lähettää ketjusi tiedot >>TÄSTÄ>>. Ketju.fi:n ylläpito käy läpi antamasi tiedot, sopii kanssasi palvelupaketin ja julkaisee esittelynne.

LISÄNÄKYVYYS KETJU.FI -SIVUSTOLLA

REKISTERISSÄMME ON YLI 3.000 POTENTIAALISTA YRITTÄJÄÄ, jotka odottavat tietoa avoimista yrittäjäpaikoista

Lisätietoja Ketju.fi:n tarjoamista palveluista antaa Peter de Jong, peter@ketju.fi, +358 50 514 8336

www.ketju.fi –sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. Sivustolla käy etsimässä avoimia yrittäjäpaikkoja yli 50.000 kävijää vuodessa. Yrittäjäkandidaattien lisäksi sivustolla vierailee mm. sidosryhmien, kuten rahoituslaitosten, vakuutusyhtiöiden ja yritysneuvonnan edustajia etsimässä perustietoja ketjuista.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Onko yrityksesi vasta miettimässä liiketoimintansa kasvattamista franchisingmallilla?

Lähtökohtaisesti franchising soveltuu kasvumalliksi kaikille toimialoille, kaiken kokoisille - kaikille kasvuhakuisille yrityksille. Franchisingin soveltuvuutta kasvumalliksi tuleekin aina tarkastella yritys- ja liiketoimintakohtaisesti, eikä toimialakohtaisesti.

Franchising on yksi vaihtoehtoinen kasvutapa yritykselle muttei toki ainoa ja kaikissa tilanteissa paras. Siksi jokaisen kasvuvaiheessa olevan yrityksen onkin analysoitava franchisingmallin soveltuvuus, mahdollisuudet ja riskit aina suhteessa omiin liiketoiminnallisiin tavoitteisiinsa ennen ketjunrakentamisen vaativaan prosessiin ryhtymistä. 

Franchisingliiketoiminta tulee alusta alkaen rakentaa juridisesti ja liiketoiminnallisesti kestävien peruspilarien varaan, jotka tulee jo franchisinganalyysivaiheessa löytää. Franchisinganalyysi antaa oikeat tekijät päätöksentekoon franchisingtoiminnan aloittamisesta tai sen korvaamisesta muulla liiketoiminnan kasvu-/kehittämismallilla. Lisätietoja ja tarjouspyyntö FranCon Franchise Consultingin konsultointituotteista >> TÄSTÄ >>

Yhteydenottopyyntö