R-kioski - franchisingyrittäjä

R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. R-kioski – nopeaa ja mukavaa on asiointi. R-kioski on osa REITAN HANDEL -yhtiöön kuuluvaa REITAN CONVENIENCE -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 480 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

REITAN CONVENIENCE -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa, Latviassa ja Liettuassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju sekä Northland kahvilat Norjassa. REITAN CONVENIENCE on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2019 REITAN CONVENIENCEN liikevaihto oli 1,5 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 100. Vuonna 2019 REITANGRUPPENIN liikevaihto oli 9,2 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 38 400.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1910
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 550
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 550 000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

R-kioskin yrittäjänä saat brändin lisäksi aina valmiin liikehuoneiston erittäin laadukkaine koneineen ja laitteineen sekä valmiin tavara- ja palveluvalikoiman käyttöösi. Ja mikä parasta – valmiin asiakaskunnan, jota voit itse lähteä kehittämään.

Millaista yrittäjää haemme:

Toivomme sinulta positiivista ja myyntihenkistä asennetta, palveluhalukkuutta ja intoa oman tiimisi valmentamiseen. Nautit asiakastyöstä ja haluat tehdä asiakkaan arkeen pienen juhlahetken.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kioskitoiminnasta, sillä R-kioskin kattavassa, noin kuukauden mittaisessa aloituskoulutuksessa saat mm. Pauligin kahvikoulutuksen sekä monipuolisen pelikoulutuksen.

Kaupallinen tausta, kokemus ketjumaisesta liiketoiminnasta sekä kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea sinusta löytyy energiaa ja reipasta kauppiashenkeä.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

R-kioski auttaa sinua yrityksen perustamisessa ja lupa-asioissa. R-kioskin kauppiasmallissa askel lähteä yrittäjäksi on tehty helpoksi ja sujuvaksi.

Yritykselläsi on alusta asti valmiina kaikki liiketoiminnassa tarvittavat yhteistyökumppanit. R-kioski on neuvotellut puolestasi parhaat osto- ja toimitusehdot eri tavarantoimittajille ja huolehtii mm. yrityksesi taloushallinto- ja palkkalaskentapalveluista. R-kioskin tarjoama valtakunnallinen markkinointi sekä konseptin jatkuva kehitys takaavat sinulle erittäin kilpailukykyisen ja aina ajan hermolla olevan liiketoimintakonseptin.

Kattavan aloitusvalmennuksen sekä kioskiharjoittelun lisäksi R-kioski tarjoaa sinulle syventävää koulutusta jo kolmen kuukauden kuluttua aloituksesta. Ammattitaitoasi ylläpidetään ketjun järjestämissä jatkokoulutuksissa.

Kentällä aktiivista arjen tukea sinulle antaa alue- ja myyntipäällikkösi. Jokaisella kauppiaalla on myös oma aluecontroller, joka tarjoaa vahvaa talouden tukea liiketoiminnallesi.

R-kioski Oy vastaa kaikista investoinneista eli kioskin koneet ja laitteet uusii tarvittaessa R-kioski, joten kioskin yrittäjälle jää ainoastaan laitteiden huoltovastuu.

Maksat toiminnastasi ketjulle vain yhden franchisingmaksun, joka lasketaan kioskin myyntikatteesta ja annat vain yhden vakuuden R-kioski Oy:lle laskutusta vastaan.