Partyland - franchisingyrittäjä

Partyland on maailman suurin juhlatarvikkeiden myymäläketju!

Juhlatarvikkeiden markkinat ovat erittäin suuret ja kysyntä vain kasvaa. Partyland on erikoistunut onnistuneiden juhlien järjestämiseen. Oli kysymyksessä sitten ristiäiset, häät, syntymäpäivät tai vaikkapa firman juhlat – Partylandista löydät oikeat juhlatarvikkeet tapahtumaasi!

Partyland -myymälästä löydät mm. juhlakoristeita, ilmapalloja, kattaustarvikkeita, naamiaisasuja, peruukkeja ja muita hauskoja somisteita ja tavaroita.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1984
Ketjun alkuperämaa: USA
Yksiköiden määrä Suomessa: 5
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 500.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Partylandin franchisingyrittäjänä sinulla on oma yritys ja työskentelet itsellesi. Haluat menestyä perheystävällisen, iloisen, hauskan ja vieraanvaraisen konseptin parissa, joka tuo mielihyvää asiakkaillesi.

Partylandin franchisingyrittäjänä olet juhlien ammattilainen ja autat innokkaasti asiakkaita suunnittelemaan juhlansa. Tarjoat heille asiantuntemuksellasi oikeat tuotteet onnistuneiden juhlien järjestämiseen.

Konseptin perusta on Partyland – myymäläsi, mutta yritysmyynnin ja muiden tapahtumien järjestämisen kautta sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaasi.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme yrittäjiä, joilla on kokemusta vähittäiskaupasta sekä mielellään liikkeenjohtamisesta.

Pidät asiakaspalvelusta ja osaat organisoida myymälän toimintoja. Sinulla on vakaa taloudellinen tilanne ja pystyt tekemään tarvittavat investoinnit oman myymäläsi perustamiseen. Jatkossa sinulla on mahdollisuus perustaa useampia Partyland -myymälöitä.

Haemme tällä hetkellä uusia yrittäjiä erityisesti näihin kaupunkeihin:
- Pääkaupunkiseutu
- Turku
- Tampere
- Hämeenlinna
- Lahti
- Kuopio
- Vaasa
- Kouvola
- Lappeenranta
- Pori
- Oulu
- Rovaniemi

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Partylandin franchisingyrittäjänä saat käyttöösi todistetusti toimivan liiketoimintamallin, jota on käytetty yli 30 vuotta maailmanlaajuisesti, ja jolla on suuret kasvu- ja tuottomahdollisuudet. Partyland nimittäin kokosi ensimmäisenä kaikki juhlatarvikkeet saman katon alle.

Saat ketjulta apua mm. tuotevalinnoissa, hinnoittelussa, myynnissä ja markkinoinnissa.

Partyland tarjoaa sinulle täydellisen luettelon maailman johtavista juhlatarvikkeiden toimittajista ja mahdollisuuden ostaa valmistajilta tuotteet parhailla sisäänostohinnoilla.