AITO hyvän olon kauppa - osuuskuntayrittäjä

AITO hyvän olon kauppojen ketjuun kuuluu yli 60 myymälää ympäri Suomea sekä laajan valikoiman verkkokauppa. Ketju on perustettu vuonna 1983, eli meillä on kokemusta jo yli 30 vuoden ajalta. Olemme sataprosenttisesti suomalainen terveyskauppaketju – ketjun omistavat suomalaiset luontaistuotealan yrittäjät. Toimimme osuuskuntana, eli kaikki AITO-kauppiaat ovat mukana päätöksenteossa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt palvelullemme Avainlippu-tunnuksen.

Ketjun perustamisvuosi: 1983
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 60
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 11200/kk

Ketjumme yrittäjän toiminta:

AITO palvelupiste-jälleenmyyjä sijoittuu vilkkaiden asiakasvirtojen äärelle kauppakeskuksiin tai etumyymälöihin. Asiakkaita ovat tyypillisesti +40-vuotiaat naiset sekä terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet nuoret kaupunkilaiset. Jälleenmyyjä myy ketjun omia AITO-tuotteita, omaa maahantuontia olevia Viridian-tuotteita sekä myydyimpiä luontaistuotteita. Hän voi myös tehdä erilaisia mittauksia palvelupisteessä, esim. HCA-mittaus. Jälleenmyyjällä voi olla useampi yksikkö halutessaan.

Millaista yrittäjää haemme:

Arvostamme
- aktiivisen myynnin osaamista
- luontaistuotealan työkokemus on plussaa
- asiakaspalveluasennetta
- mielellään, mutta ei pakollisesti luontaistuotealalle sopivaa koulutusta: esimerkiksi luontaistuoteneuvoja, ravintovalmentaja/terapeutti, fytonomi

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Ketju tarjoaa jälleenmyyjälle hyvän ostoedun, alkukoulutuksen, Palvelupisteen kalusteet joustavalla rahoituksella/leasingilla. Tuotteet on valmiiksi neuvoteltu tukkujen kanssa, jälleenmyyjä vain tilaa ne kätevästi hyvällä ostoedulla intrasta. Ketjumarkkinointia tehdään somessa ja suoramainontajakeluna. Jälleenmyyjä saa eri maksusta ottaa alueelleen suoramainontajakelun. Jälleenmyyjä hoitaa itse oman taloushallintansa. Palvelupisteeseen kuuluvan kassaohjelman ja laitteen osalta IT-tuki ketjulta.