Naughty Brgr & Dif Döner

Sinä yrittäjähenkinen ruoka-alan ammattilainen tai intohimoinen yrittäjäksi aikova! Etsimme nyt uusia franchise-yrittäjiä liittymään menestyvien Naughty Brgr ja Dif Döner -ravintolakonseptiemme kasvavaan perheeseen. Meillä on ainutlaatuinen tilaisuus tarjolla Seinäjoella, Jyväskylässä ja Oulussa sijaitseviin ravintoloihimme, joissa molemmat herkulliset konseptimme ovat jo vakiinnuttaneet asemansa. Lisäksi tarjolla on Helsingissä Yrjönkadun olemassa oleva Dif Döner ravintola.

Dif Döner tarjoaa perinteisiä ja uudistettuja döner-annoksia korkealaatuisista raaka-aineista, kun taas Naughty Brgr tunnetaan rohkeista ja innovatiivisista hampurilaisistaan. Molemmat brändit ovat rakentaneet vahvan asiakaskunnan ja tunnettuuden alueillaan, ja nyt sinulla on mahdollisuus jatkaa tätä menestystarinaa.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2015
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 10
Yksikön alkuinvestointivaatimus: yli 200.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: n. 1.000.000 €

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Franchise-yrittäjänä sinun roolisi on keskeinen ketjumme menestyksessä. Vastaat ravintolasi päivittäisestä johtamisesta, henkilökunnan rekrytoinnista, koulutuksesta ja motivoinnista, laadukkaan asiakaspalvelun varmistamisesta sekä myynnin ja liiketoiminnan kehittämisestä. Me tuemme sinua tiiviisti kaikilla näillä osa-alueilla, jotta varmistamme yhdessä menestyksesi Dif Dönerin ja Naughty Brgrin kanssa.

Millaista yrittäjää haemme:

Etsimme yrittäjiä, joilla on:

Vahva halu ja kyky yrittäjyyteen.
Kokemusta tai suurta kiinnostusta ruoka-alaan.
Hyvät tiimityö- ja johtamistaidot.
Sitoutuminen korkeaan asiakaspalvelun laatuun ja brändiemme arvoihin.

Juuri nyt haetaan yrittäjäjiä Seinäjoen, Jyväskylän ja Oulun olemassa oleviin Naughty Brgr & Dif Döner ravintoloihin sekä olemassa olevaan Dif Döner Yrjönkatu, Helsinki yksikköön.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Valmiit, hyvin toimivat ja tunnetut ravintolat henkilöstöineen.
Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen liiketoimintasi kehittämiseen.
Pääsyn laajaan toimittajaverkostoomme ja valmiiksi neuvoteltuihin hankintahintoihin.
Markkinointitukea brändien tunnettuuden kasvattamiseksi.