O’Learys sporttibaari ja ravintola

O’Learys on yksi Euroopan vahvimmista ravintola- ja viihdealan brändeistä. Meillä on ylpeitä ja tyytyväisiä työntekijöitä sekä menestyviä franchisingyrittäjiä. Ravintoloissamme vierailee vuosittain miljoonia vieraita. O’Learys:llä on 113 ravintolaa, 16 maassa.

O’Learys tarjoaa asiakkaalle täydellisen eatertainmentkokemuksen. Eatertainment on ruokaa ja juomaa yhdistettynä urheiluun, musiikkiin, peleihin ja aktiviteetteihin. Meille tullaan ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa katsomaan tärkeää ottelua, viihtymään pelien parissa, nauttimaan tunnelmasta ja syömään hyvää ruokaa. Ravintoloidemme lämmin ja kutsuva ilmapiiri on saanut inspiraationsa Bostonin tunnelmasta.

O’Learys ravintola on täynnä viihdettä, joka houkuttelee ihmisiä koko viikon. Pelivalikoimaamme kuuluvat keilailu, biljardi, shuffle board, pöytätennis, cornhole ja sosiaalisia aktiviteettejä kuten karaoke- ja valokuvakoppeja. Meillä on myös elävää musiikkia ja tietokilpailuja. Tarjoamme live-urheiluelämyksiä viikon jokaisena päivänä.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1988
Ketjun alkuperämaa: Ruotsi
Yksiköiden määrä Suomessa: 8
Yksiköiden määrä muissa maissa: 113
Yksikön alkuinvestointivaatimus: yli 200.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 1700000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

O'Learys franchising-yrittäjänä olet osa yhteisöä ja tiimiä, jossa kehitämme ja vahvistamme ketjua ja brändiämme yhdessä. Tässä vuorovaikutuksessa tietosi, kokemuksesi ja sitoutumisesi ovat tärkeintä ketjun jatkuvalle menestykselle.

Mikäli hoidat ensimmäisen ravintolasi hyvin, sinulla on mahdollisuus perustaa useampia yksiköitä. Yrittäjällä tulee olla vakaa taloudellinen tilanne. Ravintola- tai viihdealan koulutus tai kokemus on välttämätön.

Millaista yrittäjää haemme:

O'Learys Trademark etsii innostuneita ja sitoutuneita franchising-yrittäjiä, joilla on aito halu olla osa O'Learys perhettä ja toteuttaa konseptiamme. Intohimosi on erinomainen palvelu ja asiakaskokemusten luominen.

Etsimme yrittäjiä varsinkin Suomen suurimpiin kaupunkeihin, mutta olemme kiinnostuneita keskustelemaan myös muista alueista.

Kuulostaako kiinnostavalta? Haluatko kuulla lisää O’Learys:stä ja siitä, miltä meidän yhteinen tulevaisuutemme voisi näyttää? Älä epäröi ja ota yhteyttä jo tänään!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

O'Learys antaa sinulle franchising-yrittäjänä pääsyn kannattavaan konseptiin ja tunnettuun brändiin, joka sisältää:

• O’Learys koulutusohjelman
• Keskitetyt ostosopimukset ja alennukset (panimo, tukkuliike, liha, työvaatteet, kertakäyttötavarat jne.)
• Markkinointitukea
• O’Learys käsikirjat, intranet ja online-tulostus
• O'Learysin ainutlaatuisen sisustuksen
• Tukiresursseja suunnittelusta myynnin seurantaan
• Konsepti on skaalattavissa pienemmästä 300-600 m2:n ravintolasta +3000 m2:n destination ravintolaan