Kiinteistömaailma - franchisingyrittäjä

Kiinteistömaailma on Suomen suurin franchisingyrittäjien muodostama kiinteistönvälitysketju, joka on myös toimialansa markkinajohtaja.

Kiinteistömaailman kaikki asuntomyymälät ovat franchisingyrittäjien omistamia ja ketjussa toimii yhteensä noin 600 välittäjää, jotka ovat valmiita tarjoamaan ratkaisuja asiakkaiden asumistarpeisiin.

Kiinteistömaailma -ketju on ollut koko toiminta-aikansa alansa edelläkävijä Suomessa ja tuonut markkinoille mm. mobiilipohjaiset kiinteistönvälitysalan palvelut, Tarjouskauppa-mallin ja videoesittelyt.

Digikotikäynnit pitävät asuntokauppaa liikkeessä myös silloin, kun asiakkaiden tarpeet on helpompi kartoittaa etätapaamisina. Myös yhteismyyntikonseptimme antaa kaikille ketjumme yrittäjille ja välittäjille oivan mahdollisuuden tehdä kauppaa jopa ympäri Suomen.

Ketjun vahvuuksia on myös aktiivinen ja ammattitaitoinen markkinointi, mikä tukee Kiinteistömaailman yrittäjiä tavoitteissaan.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1990
Yksiköiden määrä Suomessa: 110
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 500.000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Menestyvällä Kiinteistömaailman yrittäjällä on vahva ote myynnin johtamiseen ja hänellä on hyvä paineen- ja stressinsietokyky. Lisäksi hänellä on kyky löytää hyvä henkilöstö myymäläänsä sekä valmentaa välittäjät vahvaan suoritukseen. Energisenä yrittäjänä hän on ulospäinsuuntautunut ja hänellä on hyvä paikallistuntemus.

Millaista yrittäjää haemme:

Hakemamme yrittäjä on tuloshakuinen, haluaa luoda oman menestystarinan ja tarjoaa menestymisen mahdollisuudet myös omalle tiimilleen. Hänellä on kokemusta henkilöstöjohtamisesta ja hän osaa innostaa ja kannustaa työntekijöitään päämäärätietoisesti.

Uudella yrittäjällä ei tarvitse olla LKV-tutkintoa suoritettuna tai edes kokemusta kiinteistönvälitysalalta, mutta hänellä tulee olla halu kouluttautua ja kehittää itseään koko uran ajan. Yrittäjällä tulee olla taloudellisesti vakaa tilanne, jotta hän pystyy tekemään tarvittavat investoinnit tähän liiketoimintaan.

Aiempaa yrittäjäkokemusta emme vaadi. Tärkeintä on, että yrittäjä haluaa itse olla mukana päivittäisessä toiminnassa, keskittyy 100 % oman Kiinteistömaailma -myymälänsä toimintaan ja käyttää omia vahvuuksiaan liiketoiminnan kehittämiseen.

Hakemallamme yrittäjällä voi myös olla jo kiinteistönvälitysalalla toimiva yritys ja ala sopii hyvin myös pariskunnille ja useammalle osakaskumppanille.

Haemme tällä hetkellä yrittäjää näille alueille:
- Turku
- Uusikaupunki
- Rauma
- Pori
- Vaasa

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Franchising-yrittäjänä Kiinteistömaailmassa tukenasi on tunnettu brändi, testatut ja menestyksekkäät toimintamallit, markkinointityökalut ja tehokkaat tietojärjestelmät. Franchisingpakettiimme kuuluu myös kattava koulutustarjonta sekä yrittäjälle että hänen henkilökunnalleen. Olemme neuvotelleet valmiita yhteistyökumppaneita eri osa-alueille, mm. taloushallintoon.

Suuren ketjun tuomat yhteistoimintaedut antavat sinulle loistavan pohjan menestymiselle. Saat monet asiat ketjusta valmiiksi mietittyinä, jolloin voit itse keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen ja henkilöstösi kehittämiseen.