UpWash - Liikkuva autonkäsinpesu

UpWash on uuden ajan autopesula, joka vie autopesut asiakkaan sijaintiin. Asiakkaitamme ovat yritykset kuin myös kuluttajat. Olemme Suomen markkinoiden johtava sekä tunnetuin liikkuva autopesu brändi ja kasvu on kova. UpWash on etenkin Suomalaisten suosiossa. UpWash tarjoaa myös digitaalisia ratkaisuja asiakkaille autopesun ympärillä oleviin ongelmiin.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2022
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 2
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 60 000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Yrittäjänä tulet laajentamaan palvelu konseptia omaan kaupunkiin ja tarjoat asiakkaille liikkuvaa autopesua, rengas palvelua sekä mahdollisesti pieniä huoltotöitä. Tulet kasvattamaan yritystä omalla alueella ja olet vastuussa työnjäljestä sekä mahdollisten työntekijöiden hankinnasta ja opastuksesta. Asiakkaitasi ovat kuluttajat sekä yritykset.

Millaista yrittäjää haemme:

Yrittäjän täytyy omistaa ajokortti sekä peräkoukullinen ajoneuno tai vaihtoehtoisesti hankkia uusi pakettiauto kalusteineen UpWashin kautta. Etsimme reipasta, ahkeraa sekä rohkeaa yrittäjä henkistä kumppania, joka todella haluaa kasvattaa yritystä sekä ylläpitää ehdotonta laatua. Yrittäjä ei pelkää asiakaskontakteja ja on valmis oppimaan uusia asioita.

Haemme tällä hetkellä yrittäjiä erityisesti Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Turkuun sekä Tampereelle.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Yrittäjälle tarjoamme alueyksinoikeuden, brändin vahvan markkinoinnin sekä apua asiakas hankinnassa & myynnissä. Yrittäjälle tarjotaan alkukoulutus sekä laaja verkosto yhteistyökumppaneita. Yrittäjälle tarjotaan kalusto työn suorittamiseen, ainoa vaatimus yrittäjältä on peräkoukullinen ajoneuvo peräkärryä varten tai vaihtoehtoisesti yrittäjän tulee hankkia uusi pakettiauto kalusteineen UpWashin kautta. Yrittäjä saa vahvaa IT-tukea sovellukseen sekä teknologiaan liittyvissä asioissa. UpWash opastaa ja näyttää vahvimmat asiakashankinnan kanavat.