Hurma Tuotanto - Juhlatilayrittäjä

Hurma Tuotanto Oy on vuonna 2008 perustettu helsinkiläinen tapahtumatoimisto. Hurmalla on tällä hetkellä kolme omaa tapahtumatilaa pääkaupunkiseudulla, joiden asiakkaita ovat niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Tilojen ja cateringin lisäksi Hurmalta saa halutessaan kaikki tapahtumaan tarvittavan “yhdeltä luukulta”.

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä pyörittämään juhlatilan liiketoimintaa ja järjestämään tapahtumia ihastuttavaan vanhaan Villaan meren rannalle.

Haluatko jotain uutta työuralle? Haluaisitko itsenäisen työn juhlien ja tapahtumien parissa? Tartu nyt tilaisuuteen ja lähde juhlatilayrittäjäksi Espooseen!

Järjestämme ihanassa merenrantamiljöössä sijaitsevassa Villa Rulludissamme vuosittain kymmenittäin erilaisia tilaisuuksia häistä yritystapahtumiin. Toimintamme laajentuessa tarvitsemme nyt lisävoimia ja haemme itsenäistä yrittäjää pyörittämään suositun juhlatilamme toimintaa.

Ketjun perustamisvuosi: 2008
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 1
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 300.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Juhlatilan pyörittäminen on itsenäistä ja monipuolista työtä. Markkinoit tiloja, esittelet tiloja potentiaalisille asiakkaille, teet tarjouksia, viestit yhteistyökumppaneiden kanssa, teet tukusta tilauksia, ohjaat työntekijöitä, järjestelet ja siivoat sekä ennen muuta hurmaat henkilökohtaisella palvelulla asiakkaat.

Yrittäjältä vaaditaan hyvää peruskuntoa, koska työ on melko fyysistä. Juhlat painottuvat loppuviikkoihin, joten arkisin sinulla on usein enemmän vapaata. Arkisin esimerkiksi esittelet tiloja mahdollisille uusille asiakkaille, teet toimistotöitä ja muita hallinnollisia tehtäviä. Viikonloput (pe ja la) olet tiiviisti kiinni itse tapahtumissa. Juhlien sesonki painottuu kesään ja syksyyn, joten alkuvuodesta voi pitää pidemmänkin loman halutessasi.

Juhlatilayrittäjän työnkuva:
-Markkinoi aktiivisesti tilaansa mm. verkostoitumalla alueellaan ja huolehtimalla some-näkyvyydestä
-Luo sopimusluonnoksen asiakkaalle
-Suunnittelee tapahtuman loppuun asiakkaan kanssa
-Aikatauluttaa tapahtuman ja työvuorot yms.
-Tapaa asiakkaita henkilökohtaisesti
-Johtaa omaa henkilökuntaansa
-Vastaa tilaisuuden toteuttamisesta kaikkinensa (tekniikasta ruokiin ja puitteiden rakentamisesta siivoamiseen)
-Palvelee asiakkaita tapahtuman aikana
-Huolehtii oman yrityksensä hallinnosta

Millaista yrittäjää haemme:

Rakastat juhlien järjestämistä ja hyvää ruokaa, kauniita tiloja ja ihmisten kanssa toimimista. Olet tarkka yksityiskohdista ja olet suunnitelmallinen. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja uskallat ottaa tilan haltuun myös isomman asiakasryhmän kanssa.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Juhlatilan liiketoiminnan konseptin on suunnitellut tapahtuma-alalla pitkään toiminut Hurma Tuotanto Oy. Pyörität juhlatilaa itsenäisesti valmiin konseptin mukaisesti. Saat tukea kaikissa toimintaan liittyvissä kysymyksissä. Saat valmiit toimintamallit ja yhteistyökumppaniverkoston. Myös valmiita asiakkaita on jo odottamassa juhliaan.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta yrittäjyydestä tai tapahtuma-/ catering-/ ravintola-alalta. Autamme sinut alkuun.