WrapChamp- autoteippaus Master Franchisee

WrapChamp on eurooppalainen autoteippausketju, joka tarjoaa sertifioitujen ammattilaisten ja korkealaatuisten studioiden toimittamia teippauksia. Wrapchamp asiakas saa täydellisen toimituksen suunnittelusta teippausten asennukseen kaikkiin ajoneuvoihin.

WrapChampin tavoitteena on olla alan osaavin toimija ja että kaikki toiminnan osa-alueet on suoritettu vahvalla ammattitaidolla.

Meillä on tällä hetkellä vakiintunut asema Ruotsissa ja Norjassa ja etsimme nyt osaavia kumppaneita uusille markkinoille.

Etsimme henkilöä, joka haluaa olla mukana kasvattamassa WrapChampin liiketoimintaa Suomessa, Master Franchisee - roolissa.

Ketjun perustamisvuosi: 2010
Ketjun alkuperämaa: Ruotsi
Yksiköiden määrä muissa maissa: 16
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 150.000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Master Franchise mahdollistaa useita ansaintamalleja.

- Oma WrapChamp Studio – Operoit omaa pilotti-yksikköä ja ansaitset sen tuoton.
- Franchising-maksut – Ansaitset franchising-maksun jokaisesta uudesta WrapChamp-studiosta. Voit itse määrittää maksun suuruuden.
- Kuukausittainen lisenssimaksu - Ansaitset osuutesi kuukausittaisista lisenssimaksuista jokaisesta studiosta alueellasi.
- Rojalti toimittajilta – WrapChamp on tehnyt sopimukset toimittajien kanssa. Toimittajat maksavat ostoista rojaltimaksun alueen master franchise oikeuksien haltijalle.
- WrapChamp-master franchise-ottajana sinulla on alusta alkaen käytössäsi yli 10 vuoden kokemus, hyvin dokumentoitu konsepti, erittäin tehokaa liiketoimintajärjestelmä päivittäiseen toimintaan ja asiantunteva tuki.
- Omistat yksinoikeuden alueeseesi (Suomi), jolla saat franchising-maksuja alueelle sijoittautuneilta franchising-ottajilta.
- Tämä tilaisuus on sinulle, joka haluat kasvaa nopeasti ja ottaa vastuun brändin laadun varmistamisesta Suomessa.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme yrittäjää, joka on kunnianhimoinen ja valmis tuomaan WrapChampin Suomen markkinalle. Odotamme yrittäjän olevan sosiaalinen, ennakkoluuloton ja kiinnostunut toimialasta sekä kyvykäs järjestelemään tarvittavan rahoituksen. Aikaisempaa kokemusta toimialalta ei välttämättä tarvita.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

- Liiketoimintamalli – Todistettu liiketoimintamallimme ja liiketoimintajärjestelmämme perustuvat yli 10 vuoden kokemukseen. WrapChamp toimii kuudella liiketoiminta-alueella – Businesswrap, Retailwrap, Fullwrap, Fleetwrap, Sunwrap ja PPF.
- Teemme tiivistä yhteistyötä master franchise -kumppaneidemme kanssa kehittääksemme liiketoiminta-alueitamme erityisesti paikallisia markkinoita varten.
- Studiomme – WrapChampin studiot ovat valoisia, raikkaita ja kaikki on 100 % suunniteltu tehokkaaseen ja laadukkaaseen toimintaan. Studiomme koko vaihtelee 100 neliömetristä 150 neliömetriin ja kaikissa studioissa on vähintään 3 m korkea sisäänkäynti.
- Materiaali – Laatu on ketjun tärkein asia ja siksi työskentelemme vain markkinoiden parhaiden materiaalien kanssa.
- Alhainen käynnistys-kynnys – Konseptin alkuinvestointi on alhainen ja perustamisaikataulut nopeat. Ruotsissa ketju kasvoi 15 yksiköllä ensimmäisen toimintavuoden aikana.
- Franchisemaksut – Alhaisen alkuinvestoinnin ansiosta Master Franchise -toimijan on helppo ansaita ja kasvattaa liiketoimintaansa.
- Tuki / Koulutus – Master Franchise -haltijana sinulla on täysi tuki konseptin suhteen. Laaja koulutuksemme alkaa siitä päivästä, jona Master Franchise -saaja liittyy ketjuun.
- Franchise-yrittäjien tyytyväisyys – Kaikkien franchising-antajien menestyksen todellinen mitta on franchising-ottajien tyytyväisyys. Kun keskustelet franchise-yrittäjiemme kanssa, huomaat mikä todella erottaa WrapChampin muista!