KOTIPIZZA - franchisingyrittäjä

Kotipizzan missio on parantaa maailmaa pizza kerrallaan. Missiota rakentamassa ja todeksi tekemässä meillä on lähes 300 franchising-yrittäjää yli 280 ravintolassa halki Suomen. Vuonna 1987 perustettu Kotipizza on näin ollen Suomen ja koko Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Myyntiä tämä käsityöammattilaisten vahva verkostomme teki 122,1 miljoonaa euroa tilikaudella 2018.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1987
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 280
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 100.000-150.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 350.000-500.000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Kotipizza-yrittäjämme saavat käyttöönsä yli 30 vuoden kokemuksella hiotun liikeidean, rakkaudella ja ammattitaidolla suunnitellut tuotteet, sekä ketjuorganisaatiomme ammattilaisten täyden tuen ja osaamisen. Brändin, jonka tuntee yli 98 % suomalaisista.

Koska meidät tunnetaan tasalaatuisista, vastuullisista raaka-aineista leivotuista pizzoistamme, perehdytämme ja koulutamme yrittäjiä henkilökuntineen jatkuvasti pizzanleivontaan kokeneiden pizzamestareidemme toimesta. Jatkuva vuorovaikutus yrittäjiemme kanssa kattaa myös mm. ruokaturvallisuuteen, asiakaspalveluun, kotiinkuljetukseen, reseptiikkaan, verkkokauppaan ja markkinointiin liittyvät tiedottamiset, opastukset ja koulutukset. Vain tällä saumattomalla yhteispelillä toinen toistamme tukien, pystymme kovat tavoitteemme saavuttamaan ja edelläkävijän roolin erittäin kilpaillussa markkinassa tulevaisuudessakin säilyttämään.

Menestyksemme resepti ei ole salaisuus: halu kokeilla, tahto onnistua. Yhdessä.

Millaista yrittäjää haemme:

Annetaan omien yrittäjiemme kertoa minkälaisia ominaisuuksia yrittäjältä vaaditaan:

-Asiakaspalveluhenkisyyttä, halua tehdä hommat niin hyvin kuin mahdollista ja halua tuottaa elämyksiä. Lisäksi täytyy hallita kokonaisuuksia ja ymmärtää oman tekemisen vaikutukset, toteaa Vesa Säkkinen - Kotipizzan historian paras myyjä, joka omistaa Rovaniemellä Kotipizza-ravintolan.

-Hyvän yrittäjän tulee osata organisoida, delegoida ja priorisoida. Täytyy muistaa kouluttaa ja kehittää itseänsä jatkuvasti. Lisäksi tarvitaan rutkasti positiivista asennetta, luettelee Kati Bergman - vuoden Kotipizza-yrittäjä 2007.

Haemme tällä hetkellä uusia yrittäjiä näille alueille:
- Hanko
- Seinäjoki
- Ivalo

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
mainospalvelut