KOTIPIZZA - franchisingyrittäjä

Kotipizzan missio on tehdä maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan. Missiota rakentamassa ja todeksi tekemässä meillä on 300 franchisingyrittäjää yli 290 ravintolassa halki Suomen.

Vuonna 1987 perustettu Kotipizza on näin ollen Suomen ja koko Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Myyntiä tämä käsityöammattilaisten vahva verkostomme teki 151,4 miljoonaa euroa tilikaudella 2020.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1987
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 290
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 100.000-150.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 350.000-500.000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Kotipizzan menestyksen ajureita ovat jatkuvasti kehittyvä ketjukonsepti ja ennen kaikkea motivoituneet franchisingyrittäjät. Yhä useampi heistä johtaa kahta tai useampaa Kotipizza-ravintolaa.

Koska meidät tunnetaan tasalaatuisista, vastuullisista raaka-aineista leivotuista pizzoistamme, perehdytämme ja koulutamme yrittäjiä henkilökuntineen jatkuvasti pizzanleivontaan kokeneiden pizzamestareidemme toimesta. Jatkuva vuorovaikutus yrittäjiemme kanssa kattaa myös mm. ruokaturvallisuuteen, asiakaspalveluun, kotiinkuljetukseen, reseptiikkaan, verkkokauppaan ja markkinointiin liittyvät tiedottamiset, opastukset ja koulutukset. Vain tällä saumattomalla yhteispelillä toinen toistamme tukien, pystymme kovat tavoitteemme saavuttamaan ja edelläkävijän roolin erittäin kilpaillussa markkinassa tulevaisuudessakin säilyttämään.

Menestyksemme resepti ei ole salaisuus: halu kokeilla, tahto onnistua. Yhdessä.

Millaista yrittäjää haemme:

Annetaan omien yrittäjiemme kertoa minkälaisia ominaisuuksia yrittäjältä vaaditaan:

-Asiakaspalveluhenkisyyttä, halua tehdä hommat niin hyvin kuin mahdollista ja halua tuottaa elämyksiä. Lisäksi täytyy hallita kokonaisuuksia ja ymmärtää oman tekemisen vaikutukset, toteaa Vesa Säkkinen - Kotipizzan historian paras myyjä, joka omistaa Rovaniemellä Kotipizza-ravintolan.

-Hyvän yrittäjän tulee osata organisoida, delegoida ja priorisoida. Täytyy muistaa kouluttaa ja kehittää itseänsä jatkuvasti. Lisäksi tarvitaan rutkasti positiivista asennetta, luettelee Kati Bergman - vuoden Kotipizza-yrittäjä 2007.

Uutena yrittäjänä et tarvitse välttämättä ravintola-alan pohjakoulutusta, sillä Kotipizza-yrittäjyys käynnistyy laadukkaalla teoria- ja käytännön opetuksella, jossa opit valtavasti liiketaloudesta paistamiseen. Koulutuksemme tähtää yrittäjän ammattitutkinnon suorittamiseen.

Haemme tällä hetkellä uusia yrittäjiä näille alueille:
- Ivalo
- Lieksa
- Nurmes
- Varkaus

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Kotipizza -yrittäjämme saavat käyttöönsä yli 30 vuoden kokemuksella hiotun liikeidean, rakkaudella ja ammattitaidolla suunnitellut tuotteet, sekä ketjuorganisaatiomme ammattilaisten täyden tuen ja osaamisen. Brändin, jonka tuntee yli 98 % suomalaisista.

Kotipizza -ketjun mission mukaisesti ketju huolehtii asiakkaista, ympäristöstä, työntekijöistä ja yhteisestä tulevaisuudesta. Ja ennen kaikkea yrittäjistään.

Perusteellisen alkukoulutuksen lisäksi tarjoamme monipuolista koulutusta, joka tukee yrittäjien ammatillista kehitystä läpi Kotipizza-uran. Taidot karttuvat niin paistamisessa kuin henkilöstöjohtamisessakin.