Lazy Car Wash - Innovatiivinen autopesupalvelu

Lazy Car Wash tuo markkinoille maailman helpoimman autojen hellävaraisen käsinpesupalvelun. Patentoidun keksintömme avulla voimme pestä autoja missä vain ympäristöä saastuttamatta. Asiakkaiden ei tarvitse jättää pesijöille avaimiaan tai etsiä autopesua parkkihallissa. Pesijämme tuo autopesun juuri siihen parkkiruutuun, johon asiakas autonsa pysäköi.

Lazy Car Washin liikeidea syntyi mukavuuden halusta ja juurikin sitä haluamme tarjota kaikille autoilijoille.

Olemme ainoa autopesu -alan yritys Foodoran myyntikanavissa, lisäksi käytössämme on Lazy Car Wash mobiili-applikaatio. Näiden kautta tavoitamme valtavat asiakasvirrat ja asiakas voi helposti tehdä tilauksensa.

Ketjun perustamisvuosi: 2019
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 1
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 80.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Lazy Car Wash yrittäjä pesee niin yksityis- kuin yritysasiakkaidemme autoja Lazy Car Wash -konseptimme mukaisesti tarjoten asiakkaille ensiluokkaisen ja hellävaraisen pesutuloksen sekä miellyttävän asiakaskokemuksen. Yrittäjä pääsee itse kehittämään omaa toimintaansa ja toimintaympristöään sekä määrittää yksikölleen kohteeseen sopivimmat toiminta-ajat. Yrittäjällä on myös oiva mahdollisuus laajentaa toimintaansa useammalla pesuyksiköllä.

Millaista yrittäjää haemme:

Lazy Car Wash -yrittäjä on ahkera ja motivoitunut tekijä. Hän on valmis nopeaan toimintaan laadusta piiruakaan tinkimättä.
Hän on ystävällinen ja luotettava kaveri. Hän takaa asiakkailleen miellyttävän ja ammattitaitoisen asiakaskokemuksen, joka saa nämä palaamaan aina uudelleen.

Lazy Car Wash -yrittäjän ei tarvitse olla kokenut autopesualan ammattilainen ja yrittäjä. Tärkeintä on oikea asenne ja palava halu kehittää itseään ja yritystään jatkuvasti.

Lazy Car Wash -yrittäjällä voi olla myös jo valmiiksi autopesula, jonka hän haluaa nostaa seuraavalle tasolle ja kasvattaa myyntiä.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Lazy Car Wash -yrittäjänä et todellakaan jää yksin vaan organisaatiossamme vallitsee reilu yhteishenki ja vahva tekemisen meininki. Ketju tarjoaa yrittäjilleen:
Alkukoulutuksen konseptin mukaiseen pesutoimintaan
Jatkuvaa myyntikoulutusta ja myynnin tukea
Ketjumarkkinoinnin
Vahvaa tukea B2B-asiakashankintaan ja sopimuksiin
Ensiluokkaisen pesukaluston
Patentoidun pesualustan
Pesupisteen (tarvittaessa)
Tukea yrityksen käynnistämiseen sekä rahoitukseen