Boneless - franchiseyrittäjä

Boneless tarjoaa suussa sulavia katuruokia aasialaisella twistillä. Kaikki annokset valmistetaan suurella intohimolla, tuoreista raaka-aineista.

Rakkaus ruokaan. Reseptikirjat pullollaan toinen toistaan innovatiivisempia luomuksia. Palava halu luoda parempaa katuruokaa. Näistä aineksista syntyi Boneless keväällä 2017.

Fast casual -tyylinen konseptimme on ollut raikas tuulahdus alati kasvavassa ja kehittyvässä street food -skenessä, jossa Boneless valloitti asiakkaiden sydämien ohessa oman paikkansa varsin nopeasti.

Tarkkaan harkittu ja loppuun asti hiottu menumme on koottu tuoreista raaka-aineista, ainutlaatuisista ja rohkeista makuyhdistelmistä. Näin olemme saaneet luotua toinen toistaan maistuvampia, suussa sulavia annoksia.

Panostamme aina laadukkaisiin raaka-aineisiin ja jokainen annoksemme on valmistettu aina suunnitteluvaihteesta annoksen tarjoiluun asti suurella rakkaudella ja sitäkin suuremmalla intohimolla.

Lähtökohtinamme on aina asiakastyytyväisyys ja hyvän hengen luominen.

Ketjun perustamisvuosi: 2017
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 4
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 800.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Boneless - franchiseyrittäjä vastaa omasta ravintolastaaan ja omista työntekijöistään.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme Turun ensimmäiseen Boneless -ravintolaan yrittäjäksi ennakkoluulotonta hyvän katuruoan ystävää. Aikaisempi ravintolakokemus, esimieskokemus ja/tai yrittäjäkokemus katsotaan eduksi.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Bonelessin reseptiikan, energisen tiimin, selkeän vision sekä advisor boardista löytyvä franchise- ja brändiosaamisen.
Alkukoulutuksen.
Apua oman Boneless ravintolan avaamiseen.