Subway

Subway on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 1965. Nykyisin ravintoloita on 112 maassa. Jokainen yli 40 000 ravintolasta on franchise-yrittäjien omistuksessa. Suomeen Subway rantautui vuonna 2000 ja tällä hetkellä ravintoloita on Suomessa lähes 200.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1965
Ketjun alkuperämaa: Yhdysvallat
Yksiköiden määrä Suomessa: 200
Yksiköiden määrä muissa maissa: 40000
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 150.000-200.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: -

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Subway-yrittäjänä rekrytoit itse oman henkilökuntasi, maksat palkat ja kaikki yrittämiseen liittyvät lakisääteiset kustannukset. Subway tiimimme tärkein tehtävä on auttaa sinua alkuun ja antaa osaamisemme käyttöösi myös yrittämisen edetessä.

Millaista yrittäjää haemme:

Voidaksesi toimia hyvin Subway-yrittäjänä, sinun tulee hallita suomi ja englanti. Taloutesi tulee olla kunnossa, ravintolan perustamiskustannukset ovat 100 000 € ylöspäin, riippuen liiketilasta. Opastamme tarvittaessa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoa Subway franchise yrittäjyydestä löydät osoitteesta www.leipätyössä.fi

Haemme jatkuvasti uusia yrittäjiä eri puolille Suomea. Juuri nyt haemme yrittäjää erityisesti Iisalmeen.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Ennen kuin avaat oman Subway-ravintolasi, olet suorittanut Subwayn tarjoaman koulutuksen. Olet oppinut ravintolan hallinnointiin liittyviä asioita, osaat tehdä herkullisia Subeja ja salaatteja - ja osaat palvella asiakkaitasi. Subway-ketjun henkilö kouluttaa koko henkilökuntasi toimimaan ja palvelemaan asiakkaitasi.

Subway franchise yrittäjänä pääset mukaan maailmalla tunnetun brändin toimintaan ja asiakkaasi tuntevat tuotteesi jo valmiiksi. Subway vastaa valtakunnallisesta kattomarkkinoinnista. Ketjun tekemän mainonnan lisäksi voit oman Subway-ravintolasi nimissä tehdä myös omaa paikallismainontaa. Meidän tehtävänämme on auttaa sinua myös näissä asioissa.