Pincho Nation - franchisingyrittäjä

Naiset ja herrat, pojat ja tytöt, ballerinat, apinat ja taikurit! Tervetuloa ihmeiden maailmaan ja taiantäyteiseen sirkukseen nimeltä Pincho Nation!

Pincho Nation – olohuone, jossa tarjoamme houkuttelevia pikkuruokia, jotka ovat saaneet vaikutteita kansainvälisistä mauista eri puolilta maailmaa. Missiomme on tuoda onnea tarjoamalla maukasta hauskanpitoa hämmästyttävässä maailmassamme, joka on täynnä sydäntä, intohimoa ja mielikuvitusta. Yksinkertaista, nopeaa ja jokaiselle jotakin.

Jakaminen viittaa sekä elämäntyyliin että konseptimme. Ruoan jakaminen pöydässä, vastuiden jakaminen, kun vieras hallinnoi illallista sovelluksen kautta ja kokemusten jakaminen sosiaalisessa mediassa. Kun älypuhelin on pöydällä, Instagram-postaus tai Facebook-tykkäys on aina käden ulottuvilla. Jakaminen on hauskaa!

Visiomme on tarjota onnea jokaiseen kaupunkiin ja jokaiseen sydämeen.

Ketjun perustamisvuosi: 2012
Ketjun alkuperämaa: Ruotsi
Yksiköiden määrä Suomessa: 2
Yksiköiden määrä muissa maissa: 71
Yksikön alkuinvestointivaatimus: yli 200.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 10-20
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 1,5M€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Franchisingyrittäjä operoi yhtä (tai useampaa) ravintolaa oman yrityksensä kautta franchising-sopimuksen ja ohjeiden mukaisesti. Yrittäjä investoi ravintolan kalusteisiin, laitteisiin ja tilojen rakenteisiin sekä työllistää oman henkilökuntansa. Franchiseyrittäjä vuokraa tilat vuokranantajalta ja myy konseptin mukaisia tuotteita omaan lukuunsa suoraan asiakkaille. Ketjulle yrittäjä maksaa franchisingmaksua sekä ohjelmistojärjestelmän maksua, jotka perustuvat kuukausiliikevaihtoon. Yrittäjä maksaa myös aloitusmaksun alkutuesta ja ravintolan perustamisesta.

Millaista yrittäjää haemme:

Pincho Nation hakee yrittäjää, joka/jolla on
- Taloudellisesti vakaa ja mahdollisuus järjestää ravintolan perustamiseen tarvittava rahoitus.
- Kokemusta ja ymmärrystä liiketoiminnan pyörittämisestä.
- Puhdas rikosrekisteri.
- Läsnä, osallistuu liiketoimintaan ja omistaa aikansa Pincho Nation -liiketoiminnalle.
- Markkinoiden paikallistuntemusta.
- Suuri intohimo Pincho Nation -konseptia kohtaan. Ymmärtää konseptin sekä Pincho Nationin arvot.
- Kykenee kommunikoimaan englanniksi.
- Osaa motivoida ja osallistuttaa henkilöstönsä mukaan toimintaansa.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Pincho Nation tukee franchisingyrittäjää käynnistysvaiheessa, kuten avustaa sopivien tilojen/paikan löytämisessä, vastaa projektinhallinnasta rakennusprosessin aikana, tuottaa piirustukset, avustaa vuokrasopimusten neuvottelussa,opastaa taloussuunnitelmien kanssa ja henkilöstön koulutuksessa jne.

Franchisingyrittäjällä on oikeus käyttää Pincho Nation AB:n luomaa (ja jatkuvasti kehittämää) franchising-konseptia (mukaan lukien sovellusohjelmisto, varausjärjestelmä, kassajärjestelmä, back office -järjestelmä ja niin edelleen). Franchising-saaja on osa vahvaa brändiä sekä vakiintunutta ja menestyvää liiketoimintakonseptia. Konsepti sisältää ruokien ja juomien markkinoinnin, valmistuksen, tarjoilun ja myynnin Pincho Nation -tuotemerkillä, jonka franchisingantaja omistaa. Konsepti sisältää myös esimerkiksi, sisustussuunnittelun, vaatetuksen, sovelluksen, neuvotellut toimittaja- ja palvelusopimukset, osaamisen ja manuaalit.

Pääkonttori tarjoaa franchising-saajalle koulutusta, tukea ja muita palveluita. Pääkonttorin etujen mukaista on tukea franchising-saajaa varmistaakseen liiketoiminnan laadun ja hyvän maineen. Kaikki franchising-yksiköt voivat odottaa jatkuvaa seurantaa ja neuvoja päivittäisen operatiivisen toiminnan hoitamiseksi sekä mahdollisimman kannattavien ja hyvin toimivien franchising-yksiköiden mahdollistamiseksi.

Ketju vastaa myös liiketoiminnan yhteismarkkinoinnista.