HYPOXI -partneryrittäjä

HYPOXI - toimiva liikunta- ja hyvinvointikonsepti

Hypoxi-menetelmä on pitkään maailmanlaajuisilla markkinoilla toiminut patentoitu luonnollinen menetelmä tehokkaaseen ja kohdennettuun rasvanpolttoon, ihonkiinteytykseen sekä kuntoutukseen. Suomessa HYPOXI on menestyksekkäästi toiminut yli 10 vuotta. Studioita on Suomessa 29.

Kuluttaja-asiakkaat käyvät HYPOXIssa jaksoluonteisesti. Minimi jakso on 12krt, jonka jälkeen asiakas voi jatkaa intensiivijaksolla tai ylläpitojaksolla. Asiakkaat käyvät HYPOXIssa 2-3kertaa/viikko. HYPOXI perustuu liikunnan ja vaihtelevan paineen yhdistelmään. HYPOXI on ainutlaatuinen, koska sen avulla voidaan luonnollisesti polttaa rasvaa ongelmakohdista, huomattavasti tehokkaammin kuin normaalilla liikunnalla. HYPOXI-palveluun kuuluu laitehoidon lisäksi asiakkaan ruokavalioneuvonta, seuranta ja motivointi.
HYPOXI myy laitteita kahden konseptin alla: HYPOXI Studio-konsepti, jossa on vähintään kaksi laitetta (ihonkiinteytys ja rasvanpoltto) sekä Fysioterapia/Kuntoutus.
HYPOXI-Studio voi toimia omana studiona tai osana jotakin muuta toimintaa esimerkiksi liikunta- kauneuspalveluiden yhteydessä, kuntosalin yhteydessä yms.

Studiokonseptiin kuuluu aina laitekokonaisuus yksinmyyntioikeudella ja solmimme yrittäjän kanssa yhteistyösopimuksen, jolloin myönnämme studio-statuksen ja käyttöoikeuden HYPOXIn tuotemerkkiin ja materiaaleihin.

HYPOXI toimii liiketoimintakonseptina hybridimallina: franchise ja laitetoimittajan roolien välimaastossa. HYPOXI tarjoaa hyvin pitkälle samat palvelut kuin perinteinen franchise, mutta ilman liikevaihtoon perustuvia royalty maksuja. HYPOXI perii vuosittaisen kiinteän yhteistyömaksun, joka on erittäin kohtuullinen, noin 1 000-1 500€/vuosi.

Laiterahoituksen osalta HYPOXI voi auttaa neuvottelemaan leasingrahoitusratkaisun leasing-partnerimme kautta.

Kannattavuuden kannalta HYPOXI on myös henkilökustannuksiltaan tehokas, koska yksi henkilö voi samanaikaisesti useaa asiakasta. Asiakaskunta on laaja: Kaikenikäisiä- ja kuntoisia ja kokoisia naisia ja miehiä.

Tämä malli mahdollistaa myös suhteellisen vapaan studiosuunnittelun, jossa jokainen studio voidaan katsoa erikseen, jotta se sopii kyseisen kaupungin ja studio-omistajan profiiliin. Brändistämme olemme ylpeitä ja tarkkoja, joten se tietysti huomioon ottaen.

Yleisesti HYPOXI on brändinä luotettava. Asiakassuositus on erittäin korkealla tasolla.

Ketjun perustamisvuosi: 2009
Ketjun alkuperämaa: Itävalta
Yksiköiden määrä Suomessa: 29
Yksiköiden määrä muissa maissa: 500
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 80 000 - 250 000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

HYPOXI- studio myy kuluttaja-asiakkaille HYPOXI-jaksoja, joissa asiakas käy studiolla. Kokonaisvaltaiseen jaksoon kuuluu asiakasohjaus, ruokavalio, seuranta yms. Autat asiakkaitasi saavuttamaan upeita tuloksia ja voit iloita niistää heidän kanssaan.

Studio yrittäjänä olet itsenäinen yrittäjä. Saat yksinmyyntioikeuden, brändinkäyttöoikeuden yms. Saat suosituksia markkinoinnin ja myynninedistämiseen HYPOXIlta, kuten myös koulutuksen. Reunaehtojen puitteissa harjoitat itsenäisesti liiketoimintaa ja voit hyvin pitkälle itse päättää, miten studiota pyörität: voit itse päättää aukioloajoista, omasta työpanoksestasi, oman aikasi käytöstä, lomistasi. Vastaat käytännössä studiosi paikallisesta markkinoinnista ja asiakashankinnasta, myynnistä, asiakasohjauksista, asiakaspalvelusta jne. ja voit suoraan vaikuttaa studiosi myyntiin ja kannattavuuteen. Saat aina tukea ja neuvoja HYPOXIlta ja voit vaihtaa kuulumisia ja kokemuksia aktiivisen HYPOXI Studio-yrittäjäyhteisön kanssa.

Millaista yrittäjää haemme:

Menestynyt HYPOXI Studio-yrittäjä on:
- Kiinnostunut asiakkaista ja aidosti iloitsee asiakkaiden saavutuksista
- Ehdottoman asiakaspalveluhenkinen
- Tausta Liikunta- tai hyvinvointialalta on plussaa, mutta ei mitenkään välttämätön. Meillä on menestyviä yrittäjiä hyvin erilaisilla taustoilla. Kunhan olet aidosti kiinnostunut, kaiken muun voi oppia!

Tällä hetkellä haemme yrittäjiä erityisesti seuraaville alueille:
- Helsinki
- Salo
- Imatra/Lappeenranta
- Keski-Suomi
- Pohjanmaa

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Oletko unelmoinut vaihtelevasta mutta mukavasta työstä hyvinvoinnin parissa, joka antaa sinulle vapauden itse säädellä omat työaikasi?
HYPOXI tarjoaa sinulle:
- Valmiiksi testatun, toimivan ja tuottavan liiketoimintakonseptin
- Työn hyvinvoinnin ja ihanien asiakkaiden parissa
- Yksinmyyntialueen
- Konsultointia toimitilan suhteen, tilasuunnitteluapua
- Konsultointiapua rahoituksen järjestämiseen. HYPOXI voi neuvotella leasingrahoituksen leasing-partnerimme kautta
- HYPOXI myös auttaa suunnittelemaan lanseerauksen vaihe vaiheelta.
- Alkukoulutuksen, jatkokoulutukset
- Käyttöoikeuden HYPOXI-brändiin ja mainosmateriaaleihin
- Markkinointisuunnittelua
- Graafisen suunnittelun palvelua
- Aktiivisen studio-yrittäjä yhteisön