Kauraston Pakari - franchisingyrittäjä

Kotoisan maukasta gluteenitonta vuodesta 2016.

Kauraston Pakarissa leivotaan laadukkaita ja jokaisen suussa maistuvia kahvi- ja ruokaleipiä. Tuotteiden suosio perustuu laadukkaisiin materiaaleihin sekä käsityöhön. Leivontamäärät pidetään kohtuullisina, jolla pystytään säilyttämään tuotteiden kotoisan maukas maku.

Gluteenittomien tuotteiden kysyntä on kovassa kasvussa ja haluamme jatkossa tarjota Kauraston Pakarin maukkaita tuotteita entistä laajemmalle asiakaskunnalle.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2020
Yksiköiden määrä Suomessa: 1
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 80.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Ensisijaisesti Yrittäjä työllistää itsensä ja liikevaihdon niin salliessa myös työntekijän.

Leivomme ja markkinoimme kotoisan makuisia gluteenittomia kahvi- ja ruokaleipiä ensisijaisesti alueen elintarvikekauppiaille sekä tilaustyönä yksityisille talouksille.

Yksi toimintayksikkö ei saa kasvaa liian suureksi, jotta pystymme takaamaan kotoisan maun ja hyvän laadun.

Millaista yrittäjää haemme:

Hakemallamme yrittäjällä on hyvä suomenkielen taito sekä luottotiedot ja oma talous kunnossa. Hän on yrittäjähenkinen ja/tai hänellä on aiempaa kokemusta menestyksekkäästä yrittäjyydestä. Hänellä on terveelliset elämäntavat ja hyvä terveydentila.

Alan ammatillisesta koulutuksesta on hyötyä, mutta se ei ole pakollista. Tärkeämpää on alan ymmärrys, asiakaslähtöinen ajattelutapa, asiakaspalveluhenkisyys, positiivinen asenne sekä halu tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Myyntiosaaminen ja tavoitteellisuus ovat myös hyvän yrittäjän tunnusmerkkejä ja paikallistuntemus sekä verkostoitumiskyky auttavat yrittäjää kasvattamaan liiketoimintaansa menestyksekkäästi.

Toivomme, että yrittäjällä on vakaa elämäntilanne, ja että hän keskittyy tähän liiketoimintaan pitkäjänteisesti. Hakemamme yrittäjä on tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta hän osaa toimia myös tiimissä ja toimia leaderina, jota muut seuraavat.

Haemme tällä hetkellä yrittäjiä Helsingin, Turun ja Jyväskylän seuduille!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Ketjumme auttaa, ohjaa ja tukee uutta yrittäjää etenkin perustamisvaiheessa.

Annamme yrittäjälle alkukoulutuksen ennen toiminnan aloittamista, jossa yrittäjä perehdytetään leipomotyöskentelyyn, reseptiikkaan, järjestelmiin sekä Kauraston Pakarin konseptin mukaiseen toimintaan. Alkukoulutus sisältää lisäksi käytännön harjoittelun ketjun omassa leipomossa.

Jatkossa ketju tarjoaa yrittäjälle koulutuksia sekä käsikirjat liiketoiminnan pyörittämiseen. Yrittäjä saa ketjulta laadukkaat ja testatut tuotteet, reseptiikan sekä tuoteselosteet. Yrittäjän apuna on valmiit yhteistyökumppanit, kirjanpitopalvelut, järjestelmät sekä ketjun jatkuva tuki toimintaan.