Delhi Rasoi - franchisingyrittäjä

Delhi Rasoi on autenttisesti intialainen ravintola ja ruokamme valmistetaan aina tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Olemme erikoistuneet Delhin alueen ruokakulttuuriin, Delhi Rasoi tarkoittaakin suomeksi "Delhiläinen keittiö". Täällä maut ei ole niin tulisia kuin monilla muilla alueilla Intiassa mutta sitäkin maukkaampia. Tärkeä osa keittiömme makumaailmaa on tuoreista raaka-aineista valmistamiimme maustesekoitukset, joiden tuoksu ja maku ovat huumaavia.

Ensimmäinen Delhi Rasoi avattiin Espoon Entresseen v. 2013. Delhi Rasoin idea lähti ravintoloitsija Rahmanzadahin intohimosta intialaiseen ruokaan ja ruokakulttuuriin, sekä halusta nostaa intialaisen ruoan mainetta Suomessa.

Ketjun perustamisvuosi: 2010
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 4
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 150.000-200.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 660.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Delhi Rasoin yrittäjä johtaa omaa ravintolaansa osallistumalla itse aktiivisesti ravintolan toimintaan. Hän ohjaa ja tukee henkilökuntaansa päivittäisissä toimissa.

Yrittäjä huolehtii henkilökuntansa kanssa siitä, että hänen Delhi Rasoi -ravintolaansa tullaan viihtymään ja nauttimaan. Hyvän laadun tulee näkyä ruon lisäksi ravintoloiden sisustuksessa ja tunnelmassa. Viihtyisä ja siisti ravintola hyvän asiakaspalvelun kera saa asiakkaat palaamaan Delhi Rasoihin kerta toisensa jälkeen.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme yrittäjää, jolla on vakaa taloudellinen tilanne ja joka haluaa olla itse vahvasti mukana ravintolan päivittäisessä toiminnassa. Toivomme yrittäjältä aiempaa tulosvastuullista työ- tai yrittäjyyskokemusta, henkilöstön johtamiskokemusta sekä asiakaspalvelutaitoja. Ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi.

Haemme tällä hetkellä yrittäjiä erityisesti Uudenmaan alueelle ja Turkuun.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Ketju auttaa yrittäjää löytämään oikean sijainnin ravintolalleen ja suunnittelee sekä rakennuttaa uuden ravintolan ketjun konseptin mukaiseksi. Yrittäjä saa käyttöönsä ketjun neuvottelemat ostoedut sekä yhteistyökumppanit.

Lisäksi ketju tarjoaa yrittäjälle kattavan perehdytyksen sekä käsikirjan, josta yrittäjä saa ohjeita ja neuvoja ravintolansa menestyksekkääseen pyörittämiseen. Ketju tukee yrittäjiään myös antamalla jatkuvaa liiketoiminnan ohjausta.