EpuSafeguard - partneryrittäjä (jälleenpinnoitus)

Jälleenpinnoittaja -partneri

Epu Coat Oy:n EpuSafeguard® -pinnoitus menetelmillä voidaan pinnoittaa lähes kaikkia materiaaleja. Parhaiten pinnoitusmenetelmä soveltuu kohteisiin, joissa halutaan säädellä merkittävästi pinnoitettavan pinnan ominaisuuksia, joita ympäristö tai käyttäjät kulloinkin asettavat. Tämä tarkoittaa mm. pinnan parempaa lian tai likaantumisen hylkivyyttä sekä erinomaista kemiallista ja sääolojen aiheuttaman rasituksen kestävyyttä (aurinko, vesi, jää). Epusafeguard® -menetelmä sopii myös sisätiloihin M1 -sertifikaattinsa ansioista.
Asiakkaillemme olemme kehittäneet ja kaupallistaneet lukuisia pinnoiteratkaisuja, joilla on modifioitu myös pintojen naarmutuksen kestävyyttä, jään tarttumista sekä vandalismin torjuntaa. EpuSafeguard®-menetelmällä tuotetaan merkittävää lisäarvoa ja saavutetaan kustannussäästöä esimerkiksi pienentyneiden kunnossapitokustannusten, tuotteen pidentyneen elinkaaren muodossa ja materiaalikulujen säästöissä. Epusafeguard® -menetelmä on luontoystävällinen ja erittäin ekologinen vaihtoehto.

Ketjun perustamisvuosi: 2020
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 5
Yksiköiden määrä muissa maissa: 1
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 500.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Jälleenpinnoittaja toimii itsenäisesti myyden ja markkinoiden pinnoituksia omalla alueellaan. Hän toimii myös alihankkijana päämiehen valtakunnallisissa sopimuksissa.

Asiakkaat koostuvat kauppakeskuksista, kunnista, kaupungeista, keskuskeittiöistä, kiinteistöyhtiöistä, sähköyhtiöistä, teleoperaattoreista, yrityksistä ja yksityishenkilöistä. Sopimuskumppanilla voi olla useampia yksiköitä.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme jälleenpinnoittaja -partneria.

Ihannekumppani on ahkera yrittäjä, joka haluaa kehittää ja laajentaa toimintansa kattamaan pinnoittamisen yhdessä alansa huippuosaajien kanssa. EPU Safequard® -partneruus sopii hyvin esim. kiinteistöhuoltoyrityksille, maalausliikkeille, autofixareille, sekä erilaisille pinnoitusyrittäjille.

Arvostamme aiempaa kokemusta esim. maalaus/pintakäsittelyosaamisesta. Yrittäjällä ei saa olla yliherkkyyksiä kemikaaleille.

Haemme tällä hetkellä yrittäjiä näihin kaupunkeihin:
- Pääkaupunkiseutu
- Lahti
- Kotka
- Lappeenranta
- Imatra
- Turku
- Uusikaupunki
- Tampere
- Rauma
- Pori
- Vaasa
- Seinäjoki
- Kokkola
- Oulu
- Kemi
- Tormio
- Rovaniemi
- Kajaani
- Joensuu
- Mikkeli

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Koulutukset, keskitetyt hankinnat, täydellinen toiminnan tuki, yhteismarkkinointi, tarjoustyökalu pohjat, hyvän tuotteen, mahdollisuuden laajentamiseen, joustavat tukipalvelut sekä tuen toiminnan käynnistämisessä