Bär Bar - franchisingyrittäjä

Bär Bar on suomalaiseen superfoodiin keskittyvä smoothie- ja sandwichbaari.

Konseptimme ytimessä on kaksi vahvassa kasvussa olevaan trendiä:
1) Henkilökohtaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen, mikä näkyy erityisesti ruokavalioon keskittymisessä. Esimerkkeinä viimeaikaiset gluteeniin, kasvisruokaan, raakaruokaan ja kauraan liittyvät boomit., sekä
2) Ruokaan liittyvä helppous. Esimerkkeinä mm. välipalapatukoiden, fast casual –ravintoloiden ja laadukkaan ruoan kuljetuspalveluiden kasvu.

Bär Bar valmistaa suomalaisesta superfoodista herkullisia, nopeasti syötäviä välipaloja. Pisteen tuotevalikoimaan kuuluu smoothieta, smoothiekulhoja, tuorepuuroja, sandwicheja sekä terveysshotteja. Välipalat valmistetaan pakastetuista, täysin lisäaineettomista ja käsittelemättömistä marjoista. Lisukkeina on trendikästä suomalaista kauraa, yrttejä ja jogurttia. Sandwichimme ovat pullollaan suomalaisia kasviproteiineja, kuten Nyhtökauraa.

Konseptimme kohderyhmänä ovat erityisesti 20-40 -vuotiaat itsestään huolta pitävät naiset. Asiakkaamme voivat nauttia tuotteitamme paikan päällä, take awayna tai tilata tuotteitamme kotiin ja työpaikalle kuljetuspalveluiden avulla.

Ketjun perustamisvuosi: 2018
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 2
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 250000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Bär Bar -yrittäjä on asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja aktiivinen. Hän työskentelee pisteessään yhdessä palkkaamiensa työntekijöiden kanssa ja vastaa oman Bär Barinsa kaikesta toiminnasta. Yrittäjän on mahdollista laajentaa toimintaansa perustamalla toinen Bär Bar -piste ja asteittain vähentää oman suorittavan työn osuuttaan.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme innokasta ja aktiivista yrittäjää, joka ei pelkää tarttua tuumasta toimeen eikä pelkää suorittavaa työtä. Kiinnostus terveelliseen ruokavalioon, terveellisiin elintapoihin ja yrittäjyyteen ovat tärkeitä tekijöitä työnteosta nauttimiseen.

Aikaisempaa yrittäjäkokemusta ei tarvita, mutta kokemus kahvila- tai ravintolatyöskentelystä on etu. Tarjoamme kaikille uusille yrittäjillemme kattavan koulutuksen tehtävään.

Ennen pisteen avaamista yrittäjällä on oltava hygieniapassi, jonka hankkiminen kestää noin 2 viikkoa.

Haemme tällä hetkellä uusia yrittäjiä erityisesti näille alueille:
• Pääkaupunkiseutu
• Tampere
• Turku
• Lahti
• Lappeenranta
• Kuopio
• Jyväskylä
• Seinäjoki
• Vaasa

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Autamme yrittäjää perustamaan n. 15m2 - 45m2 -kokoisen Bär Bar smoothie- ja sandwichbaarin kauppakeskukseen tai vilkkaiden katujen kivijalkaan. Tarjoamme valmiit reseptit ja konseptin herkullisten smoothieiden, smoothiebowlien, sandwichien, tuorepuurojen ja terveysshottien valmistamiseen ja myyntiin.

Toiminnan käynnistysvaiheessa tarjoamme apua pisteen avaamiseen liittyvissä asioissa, kuten esimerkiksi:
- Annamme neuvoja rahoituksen järjestämiseen, yrityksen perustamiseen sekä kirjanpidon ja vakuutusten järjestämiseen liittyen.
- Autamme sopivan sijainnin etsinnässä, paikan valinnassa sekä vuokraneuvotteluissa.
- Rakennamme yksikön konseptimme mukaisesti, toki yrittäjän toiveet huomioiden.
- Autamme yrittäjää rekrytoimaan työntekijät uuteen pisteeseensä.
- Koulutamme yrittäjän kokonaisvaltaisesti konseptiimme.

Arjen pyörittämiseen yrittäjä saa tuekseen:
- Valmiit hankintakanavat ja prosessit raaka-aineiden hankintaan
- IT-järjestelmät, kaluston, laitteet ja käsikirjan pisteen pyörittämiseen
- Verkkokaupan, jonka kautta asiakkaat voivat tehdä nouto- ja kotiinkuljetustilauksia, sekä pääkaupunkiseudulla toimivan kumppanin kotiinkuljetusten järjestämiseen
- Ketjumarkkinoinnin ja valmiit POS-markkinointimateriaalit
- Ketjun toteuttaman yritysmyynnin, minkä kautta yrittäjä saa catering-tilauksia alueelleen
- Jatkuvan tuen teknisten ja bisneshaasteiden ratkaisemiseen