Logiscool - Master Franchisee (koodaus)

Etsimme Master Franchiseeta/ Suomen maaedustajaa

Miksi koodauksen opettelu on niin tärkeää?

Sähköisten taitojen kysyntä on valtavaa, ja kasvaa jatkuvasti Euroopassa ja muualla maailmassa. Teknologia koskettaa elämäämme joka suhteessa, ja siksi on erityisen tärkeää, että digitaalisten laitteiden parissa kasvaneista lapsistamme tulee aktiivisia teknologian luojia, eikä ainoastaan passiivisia käyttäjiä. Lähitulevaisuudessa ei ole ammattia, johon ei tietokone liittyisi, ja siksi koodaus on keskeinen taito jokaiselle lapselle.

Logiscool on johtava koodauskoulujen franchisingverkosto lapsille ja teini-ikäisille. Logiscoolin menestys perustuu mukavaan ja hauskaan oppimisprosessiin. Logiscool toimii tällä hetkellä 16 maassa, yli 100 toimipisteessä ja on opettanut yli 60 000 lasta ympäri maailman. Käytämme itse kehitettyä ja jatkuvasti päivitettävää ainutlaatuista koulutusalustaa, mikä mukautuu lasten iän ja taitotason mukaan ja auttaa meitä maksimoimaan asiakastyytyväisyyden.

Lapset tekevät Logiscoolissa sitä, mitä haluavat eniten: viettää aikaa tietokonepelien parissa. Logiscoolissa he eivät vain pelaa, vaan he luovat omia pelejä. Samalla kun he oppivat tietokonekoodauksen periaatteet, oppivat he myös tärkeimpiä tulevaisuuden taitoja: ongelmanratkaisutaitoja, loogista algoritmista ajattelua, luovuutta ja pitkäjänteisyyttä. Kaiken tämän lisäksi menetelmämme auttavat heitä kehittämään itseluottamusta.

Logiscool tarjoaa luokkahuoneopetusta ja verkkokursseja, leirejä ja muita koodaukseen, robotiikkaan ja digitaaliseen lukutaitoon liittyviä ohjelmia. Koulutukset on räätälöity 6-18 -vuotiaille.

Ketjun perustamisvuosi: 2014
Ketjun alkuperämaa: Unkari
Yksiköiden määrä muissa maissa: 100
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 150.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Logiscool toimii franchisingliiketoimintamallilla. Haemme nyt Suomeen Master franchiseeta eli Suomen maaedustajaa, joka vastaa koko maasta. Master franchiseen tehtävänä on ottaa ensimmäiset askeleet tämän menestyksekkään koulutusliiketoiminnan jalkauttamiseen Suomessa (juridiikka, käännökset, markkinointi jne.).

Kun konsepti on jalkautettu, Master Franchisee rekrytoi franchisingyrittäjiä eli yksittäisten yksiköiden omistajia ja vetäjiä eri puolille Suomea. Yksittäisen franchisingyrittäjän päävastuuna on järjestää Logiscoolin koulutuksia omassa yksikössään sekä vastata alueensa myynnistä ja markkinoinnista. Lisäksi hän vastaa päivittäisistä tehtävistään, kuten kurssien järjestämisestä, leireistä, ohjaajien koulutuksesta, yhteydenpidosta perheisiin yms.

Millaista yrittäjää haemme:

Millainen on ihanteellinen Logiscoolin Master Franchisee eli Suomen maaedustaja?

Oletko sitoutunut digitaalisen lukutaidon opettamiseen ja ymmärrät sen tärkeyden? Voit aloittaa innovatiivisen ja menestyvän franchisingliiketoiminnan avaamalla ensin itse oman Logiscool koodauskoulun ja sen jälkeen rekrytoimalla yrityksellesi franchisingyrittäjiä eri puolelle Suomea.

Etsimme Master Franchiseeta, joka on valmis investoimaan omat resurssinsa tulevaisuuden koodareita varten sekä luonnollisesti kehittääkseen omaa liiketoimintaansa ja menestymään siinä. Etsimme Master Franchiseeta, joka on motivoitunut ja todellinen ”game changer”. Sinulla on liiketoimintakokemusta ja/tai johtamiskokemusta, joka on antanut sinulle tiedot ja taidot liiketoiminnan kasvattamiseen sekä taitoa rekrytoida franchisingyrittäjiä. Pystyt kommunikoimaan englanniksi konseptin omistajan kanssa sekä suullisesti että kirjallisesti.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Logiscoolin franchisingpaketti on valmis ratkaisu: oppituntien hallintajärjestelmät, oma koulutusalustamme ja yli 800 tuntia ainutlaatuisesti kehitettyjä opinto-ohjelmia takaavat pitkäaikaisen arvon ihan jokaiselle opiskelijalle. Koulun kalusteiden ja laitteiden suunnittelu, ohjaajien portaalit ja koulutukset sekä opinto-ohjelmien laaja kirjo ovat osana franchisingpakettia. Logiscool painottaa jatkuvaa kehitystä - lanseeraamme säännöllisesti uusia innovaatioita.