Nutty Scientists - Master Franchisee

Vuodesta 1996 lähtien lapset ympäri maailmaa ovat saaneet nauttia Nutty Scientists® -menetelmästä, jossa opitaan kokeilemalla, osallistumalla ja ennen kaikkea – hauskalla tavalla! Nykyään Nutty Scientists toimii jo yli 55 maassa kaikilla mantereilla.

Nutty Scientists on palkittu liiketoimintamalli, jota voidaan toteuttaa mm. koulun jälkeisenä kerhotoimintana, kesäleireinä, työpajoina, näyttelyinä ja synttärijuhlina.

Lasten tietoisuutta kasvatetaan myös järjestämällä erilaisia kampanjoita. Nämä kampanjat auttavat lapsia olemaan tietoisempia ja arvostavampia ympäristöstä ja maailmasta, jossa he elävät.

Ketjulla on vallankumouksellisia menetelmiä ja ohjelmia, jotka kattavat monia tieteen, kestävän kehityksen ja yleisen elämäntapakasvatuksen alueita. Nutty Scientistsissa opetetaan tieteellisiä käsitteitä tavalla, jonka lapset ymmärtävät ja muistavat. Ketju on asiantuntija viihdyttämisen ja kouluttamisen yhdistämisessä, mikä tarkoittaa, että lapset todella sitoutetaan osallistumalla, kokeilemalla ja havainnoimalla.

​Tänä päivänä ei voi tarpeeksi korostaa IT-taitojen merkitystä sekä harrastuksen yhdistämistä tavoitteelliseksi, mutta hauskaksi tavaksi oppia tärkeitä taitoja, joita takuuvarmasti tarvitsee tulevaisuudessa. On tärkeää, että lapselle tarjotaan jotain muutakin mielekästä harrastusmahdollisuutta kuin liikunta (mikä on tietenkin tärkeää), sekä koulun jälkeistä osin yksinäistä vapaa-ajan täytettä sekä myös kesäleirimahdollisuutta sekä sosiaalista mukavaa tekemistä muiden lasten kanssa.

Ketjun perustamisvuosi: 1966
Ketjun alkuperämaa: Espanja ja USA
Yksiköiden määrä muissa maissa: 235
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 100.000-400.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Master Franchisee rekrytoi yksittäisiä franchisingyrittäjiä, jotka perustavat omia yksiköitä eri puolille maata. Yrittäjät ohjaajineen luovat hauskoja, käytännönläheisiä, näyttäviä ja vuorovaikutteisia aktiviteetteja, jotka liittyvät tieteeseen, taiteeseen, tekniikkaan ja matematiikkaan. Nutty Scientists -ketju on ylpeä siitä, että se pystyy sitomaan taiteen tieteeseen.

Nutty Scientists yhdistää opetuksen sisällön vastaamaan kansallisia luonnontieteiden opetussuunnitelmastandardeja. Asiakkaita ovat mm. yritykset, koulut, ostoskeskukset ja messut.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme Master Franchiseeksi henkilöä tai yritystä, joka taitaa myynnin, johtamisen ja markkinoinnin. Hänen tulee olla ulospäinsuuntautunut, sosiaalinen sekä rekrytointitaitoinen.

Master Franchiseella tulee olla erittäin hyvät kommunikointitaidot myös englannin kielellä ja hänen tulee allekirjoittaa ajatus lasten elämän parantamisen tärkeydestä parhaiden mahdollisten palvelujen avulla.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Master Franchisee saa käyttöönsä myös huonoimpina aikoina toimivan konseptin. Nutty Scientists tarjoaa tarjoaa näin koronan aikana saman hauskan oppimisprosessin virtuaalisesti, ja toimintaan pääsee mukaan myös verkossa. Ketju myös kehittää koko ajan uusia tapoja tehdä liikevaihtoa, kuten mm. online -aktiviteetit, jännät keksinnöt, tiedepakkaukset – ja lelut, kirjat sekä sarjakuvat.

Ketjulla on yli 25 vuoden kokemus Nutty Scientists – konseptista ja nykyään yli 10 miljoona lasta osallistuu joka vuosi Nutty Scientists toimintaan.

Nutty Scientists -konsepti vaatii yksiköltä pienet investoinnit, mutta tarjoaa korkean tuottoasteen: bruttokate per ohjelma voi olla jopa 80 %. Myös ketjun asiakasuskollisuus on korkea, sillä 75 % asiakkaista osallistuu uudestaan johonkin aktiviteettiin.

Master Franchisee yrittäjineen saa käyttöönsä satoja aktiviteetteja eri muodoissa, jotka takaavat tasaisen liikevaihdon ympäri vuoden. Nutty Scientists on todistetusti menestyksekäs konsepti. Ketju antaa jatkuvan tuen kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla. Ketju antaa Master Franchiseelle kolmivaiheisen koulutuksen myyntiin, operatiiviseen toimintaan sekä paikallisiin toteutuksiin ja avajaistapahtumiin.