Kvik - franchisingyrittäjä

Kvik on ainutlaatuinen konsepti, jolla on yli 35 vuoden kokemus keittiöiden valmistamisesta. Knud Boel Troelsen perusti vuonna 1983 Kvik-keittiöyrityksen keskelle Jyllantia. Ahkera yrittäjä halusi yksinkertaistaa keittiön valmistamista sekä hankintaa ja tehdä keittiön ostamisen asiakkailleen samalla läpinäkyväksi ja nopeammaksi.

Tänä päivänä Kvik on osa ruotsalaista Ballingslöv Int. AB -konsernia. Konserni on keittiö- ja kylpyhuonealan johtavia toimijoita Skandinaviassa ja Isossa-Britanniassa. Tällä hetkellä franchisingyrittäjien omistamia Kvik-myymälöitä on yhteensä yli 180 kappaletta Tanskassa, Färsaarilla, Islannissa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Alankomaissa, Belgiassa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Thaimaassa. Kvik on jo yli 35 vuoden ajan toimittanut tanskalaista muotoilua yllättävän edulliseen hintaan. Uskomme, että korkea laatu ja edulliset hinnat voivat käydä käsi kädessä. Siksi meillä on innovatiivinen lähestymistapa sekä muotoiluun että valmistukseen, joiden keskipisteessä ovat ihminen ja elämä. Se on ollut tavoitteemme alusta lähtien – ja on sitä edelleen. Joka päivä.

Ketjun perustamisvuosi: 1983
Ketjun alkuperämaa: Tanska
Yksiköiden määrä Suomessa: 7
Yksiköiden määrä muissa maissa: 190
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 150.000-200.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 5-10
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 1900000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Olemme perhe, jota yhdistää muutoshalukkuus, terve järki ja syvä kunnioitus asiakkaitamme kohtaan. Siksi on tärkeää, että sinä franchisingyrittäjänä toteutat tätä työssäsi.

Meillä ihmiset ovat tärkein resurssi ja pyrimme yhdessä tavoitteeseemme. Olemme ONE TEAM. Ei ole mikään salaisuus, että Kvik franchisingyrittäjäksi ryhtyminen vaatii suuria panostuksia ja tahdonvoimaa. Toisaalta tulet huomaamaan miten mielenkiintoista, hauskaa ja palkitsevaa on luoda puitteet ihmisten keittiöelämälle Kvikin tuotteilla – ja kantaa vastuu omasta yrityksestä.

Millaista yrittäjää haemme:

Sinulla on vahva yrittäjähenki ja haluat luoda pysyviä asiakassuhteita. Aikaisempi kokemus keittiöalalta on etu, mutta ei edellytys. Sinulla on oltava halua myydä, johtaa, inspiroida ja ohjata – ja mieluiten myös kokemusta. On tärkeää, että sinulla on vahva persoonallisuus ja ymmärrät numeroita, jotta osaat johtaa sekä ihmisiä että yritystä.

Olet avoin ihminen ja edistyksellinen kannustaja, joka ei luovuta koskaan. Näet mahdollisuuksia ongelmien sijaan. Suhtaudut myönteisesti muutoksiin ja haasteisiin. Olet innoissasi, mutta kriittinen myös sen suhteen, että voimme aina tulla paremmiksi. Lisäksi sinun ei ole vaikeaa pitää "kättä keittotasolla", vaikka et olisikaan ollut aiemmin vastaavassa tilanteessa. Luotat itseesi ja tiedät, että voit aina pitää pääsi kylmänä ja tehdä oikeat päätökset.

Vahva intohimo ja halu muuttaa maailmaa ovat franchisingyrittäjiemme keskeisiä ominaisuuksia. Saat myös työntekijäsi tuntemaan, että he todella muuttavat maailmaa täyttäessään asiakkaan oikeuden upeaan keittiöön – ja tietysti myös upeaan kylpyhuoneeseen ja vaatekaappiin. Ilahdut joka kerta, kun asiakkaat ihmettelevät miten paljon vastinetta he saavat rahoilleen.

Haemme tällä hetkellä yrittäjää näille alueille:
- Pääkaupunkiseutu (useita paikkoja)
- Jyväskylä
- Lahti
- Vaasa
- Kuopio
- Seinäjoki
- Espoo (olemassa oleva liike)

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Olemme ONE TEAM. Franchisingyrittäjänä et ole koskaan yksin. Työskentelemme yhtenä joukkueena koko prosessin läpi ja autamme toisiamme tulemaan paremmiksi. Pääkonttorissamme autamme sinua kaikissa myymälän pyörittämiseen liittyvissä asioissa, muun muassa:

1: Myymälän perustaminen ja sisustus
2: Koulutus
3: Markkinointi
4: Neuvonta ja asiakastuki
5: Myymälän johto