Stop Digging

Stop Digging on uusi kansainvälinen innovaatio maanrakennuksessa ja markkinajohtaja maaruuvien ja niihin liittyvien sovellusten kehittämisessä, asennuksessa ja myynnissä. Muutaman viimeisen vuoden aikana Stop Digging ja sen ainutlaatuinen maaruuvikonsepti ovat kirjaimellisesti valloittaneet maailman. Se mikä alkoi pienessä mittakaavassa eteläisessä Ruotsissa vuonna 2012, on nykyään nopeasti kasvava verkosto ja Stop Digging löytyy jo kolmestatoista eri maasta.

Ketjun perustamisvuosi: 2012
Ketjun alkuperämaa: Ruotsi
Yksiköiden määrä muissa maissa: 150
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 5-10
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: -

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Olemme nyt laajentamassa Suomen partneriverkostoa ja etsimme etupäässä rakennusalan yrityksiä ja urakoitsijoita, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä Stop Diggingin toimivaksi todistetun konseptin avulla. Meillä on lukuisia erilaisia maaruuveja, mitkä asennetaan sertifioitujen asentajien toimesta. Maaruuviperustus on houkutteleva, helppo ja nopea vaihtoehto perinteiselle betoni- tai maanvaraiselle perustukselle.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme rakennusalan osaajia, jotka haluavat kasvattaa nykyistä liiketoimintaansa tai aloittaa uuden liiketoiminnan tämän ainutlaatuisen konseptin avulla. Yrittäjällä tulee olla hyvä paikallistuntemus ja tieto alan markkinoista alueellaan. Menestynyt Stop Digging -partneri on kasvuhaluinen ja menestyksennälkäinen.

Haemme uusia partnereita erityisesti näille alueille:
- Pääkaupunkiseutu
- Joensuu
- Lahti
- Pori
- Turku
- Vaasa

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Tarjoamme sinulle voitokkaan konseptin, jolla on suuri markkinapotentiaali. Saat yksinoikeuden Stop Digging -konseptin myyntiin ja asennukseen omalla alueellasi. Perehdytämme sinut ja henkilöstösi maaruuvikonseptin toimintaan ja asennukseen. Saat meiltä täyden tuen teknologiaan, logistiikkaan sekä onnistuneen liiketoiminnan rakentamiseen alueellasi. Annamme myös apua paikalliseen myyntiin, markkinointiin sekä asiakasprofilointiin.