Talenom - franchisingyrittäjä

Talenom Oyj

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.

Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 41,4 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2016 verrattuna 12,1 %. Talenomin kasvuhistoria on vahva - liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu 2005 - 2017 oli noin 15,3 %.
Talenom Oyj:n osakkeet on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n pörssilistalla.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2015
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 40
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 10.000-20.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 100.000-500.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Tapaat uusia potentiaalisia yritysasiakkaita, ratkaiset niiden tilitoimistotarpeet, tarjoten asiakkaiden liiketoimintaa edistäviä sekä arkea helpottavia palveluita.

Millaista yrittäjää haemme:

Onko sinulla intoa ja paloa toimia modernin taloushallinnon suunnannäyttäjänä?
Oletko hyvin verkostoitunut alueen yrittäjien kanssa? Onko sinulla hyvät näytöt uusasiakashankinnasta? Entä pystytkö hyödyntämään talouden tunnuslukuja yrittäjien menestyksen tukena.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Talenomin yrittäjänä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä taloudellisesti, eikä yrittäjäksi ryhtyminen vaadi isoja investointeja. Meillä on tarjota sinulle vielä houkuttelevia paikallismarkkinoita, jotka odottavat haltuun ottajaa.
Sinun menestymisen tukena on koko Talenomin henkilöstö, jonka toimintaa ohjaavina arvoina ovat rohkeus, tahto ja välittäminen, yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon.