SKF Voitelujärjestelmät

Oy SKF Ab (Svenska Kullagerfabriken Ab) on Ruotsalainen teollisuusalan yritys, jonka päätoimialoja ovat laakerit, voitelujärjestelmät, kunnonvalvonta, mekatroniikka sekä tiivisteet.

SKF Suomi on markkinajohtaja voiteluliiketoiminnan aloilla Suomessa ja ketjun voitelujärjestelmäliiketoiminta sijaitsee Muuramessa. Voiteluliiketoiminta työllistää tällä hetkellä noin 100 työntekijää SKF:n omassa organisaatiossa.

Ketjun perustamisvuosi: 2018
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: -

Ketjumme yrittäjän toiminta:

SKF:n Voitelujärjestelmäpartneri tulee toimimaan SKF:n Muuramen yksikön ohjauksessa ja myymään voitelujärjestelmäyksikön alaisia tuotteita ja palveluja sekä liikkuvalle kalustolle että tuotantoteollisuudelle.

Partneri toimii omalla alueellaan paikallisena myyntiedustajana voitelulaitejärjestelmien myynnissä, asennuksessa, huollossa ja komponenttien myynnissä.

Millaista yrittäjää haemme:

SKF Voitelujärjestelmäpartneriksi haetaan henkilöä, jolla on kyky tehdä sekä myyntityötä että voitelujärjestelmien asennus- ja huoltotyötä.

Arvostamme hakijan kokemusta voitelujärjestelmien asennuksesta ja huoltamisesta. Myös muu liikkuvan kaluston ja / tai teollisuuden parissa hankittu asennus- ja huoltokokemus huomioidaan.

Tärkeää on myös myynti- ja asiakaspalvelukokemus tai vähintäänkin halu tehdä ja oppia myyntiä ja asiakaspalvelua.

Partnerilla tulee olla vähintään B-ajokortti, hyvä englannin kielen ymmärrys sekä yleisimpien toimistosovellusten käyttötaito niin kannettavalla tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

Tärkein ominaisuus Partnerilla on kuitenkin ahkeruus, usko omiin mahdollisuuksiin ansaita hyvä toimeentulo kovalla työllä ja oman toiminnan jatkuvalla kehittämisellä.

Tarkistamme kaikkien hakijoidemme taustat, mm. luottotiedot.

Haemme nyt ketjuumme ensimmäistä SKF Voitelujärjestelmäpartneria Kuopion alueelle!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Partneri on SKF:n ensisijainen myyntikanava voitelujärjestelmäliiketoiminnassa omalla alueellaan ja kohdesegmentissä.

SKF tukee Partneria voitelujärjestelmäliiketoiminnan kasvattamisessa omalla alueella mm. tarjoamalla liiketoimintaa tukevat järjestelmät sekä järjestelmätuen. Ketjukeskus edistää Partnerin alueellista markkinointia ja myyntiä esim. tarjoamalla mainosmateriaalia ja esitteitä. Partneri voi myös hyödyntää SKF:n sopimuksia hankinnoissa sekä hyödyntää olemassa olevia asiakastietoja.

SKF tukee Partneria toiminnan aloittamisessa ja antaa kattavan perehdytyksen. Partneri saa korvauksen myös perehdytysajalta. SKF:ltä Partneri saa toimintaansa jatkuvaa koulutusta, kirjalliset ohjeistukset sekä laajan materiaalikirjaston tuotteista.