SKF- partneryrittäjä (voitelujärjestelmät)

SKF on kansainvälinen teollisuusalan yritys, jonka päätoimialoja ovat laakerit, voitelujärjestelmät, kunnonvalvonta sekä tiivisteet.

SKF Suomi on markkinajohtaja voiteluliiketoiminnan aloilla Suomessa ja ketjun voitelujärjestelmäliiketoiminta sijaitsee Muuramessa. Voiteluliiketoiminta työllistää tällä hetkellä noin 100 työntekijää SKF:n omassa organisaatiossa.

SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen, myyntiin ja jakeluun. Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle.

Ketjun perustamisvuosi: 2018
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: -

Ketjumme yrittäjän toiminta:

SKF:n Voitelujärjestelmäpartneri tulee toimimaan SKF:n Muuramen yksikön ohjauksessa ja myymään voitelujärjestelmäyksikön alaisia tuotteita ja palveluja sekä liikkuvalle kalustolle että tuotantoteollisuudelle.

Partneri toimii omalla alueellaan paikallisena myyntiedustajana voitelulaitejärjestelmien myynnissä, asennuksessa, huollossa ja komponenttien myynnissä.

Millaista yrittäjää haemme:

SKF Voitelujärjestelmäpartneriksi haetaan henkilöä, jolla on kyky tehdä sekä myyntityötä että voitelujärjestelmien asennus- ja huoltotyötä. Voit olla jo toimiva yrittäjä, mutta tämä on myös hyvä mahdollisuus osaavalle ammattilaiselle yritystoiminnan aloittamiseen.

Yhteistyökumppanilta odotamme yrittäjämäistä asennetta, aktiivista otetta liiketoiminnan kasvattamiseen, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä omaksua tehtävässä vaadittavat myynnilliset ja tekniset valmiudet sekä halua tehdä työtä myös käsillään. Kokemus liikkuvan kaluston tai teollisuuden keskusvoitelujärjestelmistä tai hydrauliikasta ja komponentti- tai pienputkiasennuksista on eduksi.

Arvostamme hakijan kokemusta voitelujärjestelmien asennuksesta ja huoltamisesta. Myös muu liikkuvan kaluston ja / tai teollisuuden parissa hankittu asennus- ja huoltokokemus huomioidaan. Tärkeää on myös myynti- ja asiakaspalvelukokemus tai vähintäänkin halu tehdä ja oppia myyntiä ja asiakaspalvelua.

Partnerilla tulee olla vähintään B-ajokortti, hyvä englannin kielen ymmärrys sekä yleisimpien toimistosovellusten käyttötaito niin kannettavalla tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

Tärkein ominaisuus Partnerilla on kuitenkin ahkeruus, usko omiin mahdollisuuksiin ansaita hyvä toimeentulo kovalla työllä ja oman toiminnan jatkuvalla kehittämisellä.

Tällä hetkellä haemme yrittäjää erityisesti Keski-Suomen alueelle.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Partneri on SKF:n ensisijainen myyntikanava voitelujärjestelmäliiketoiminnassa omalla alueellaan ja kohdesegmentissä.

SKF tukee Partneria toiminnan aloittamisessa ja antaa kattavan perehdytyksen. Partneri saa korvauksen myös perehdytysajalta. SKF:ltä Partneri saa toimintaansa jatkuvaa koulutusta, kirjalliset ohjeistukset sekä laajan materiaalikirjaston tuotteista.

SKF tukee Partneria voitelujärjestelmäliiketoiminnan kasvattamisessa omalla alueella mm. tarjoamalla liiketoimintaa tukevat järjestelmät sekä järjestelmätuen. Ketjukeskus edistää Partnerin alueellista markkinointia ja myyntiä esim. tarjoamalla mainosmateriaalia ja esitteitä. Partneri voi myös hyödyntää SKF:n sopimuksia hankinnoissa sekä hyödyntää olemassa olevia asiakastietoja.

Tarjoamme sinulle tunnetun brändin, laadukkaat tuotteet, koulutuksen tuotteisiin sekä myynti- ja asennustyöhön ja osaavan organisaation tuen. Liikut alueellasi hyvin varustellulla huoltoautolla.