LIATON - pesulapalvelut

Haemme Kempeleen pesulaan franchising-yrittäjää. Vakaan markkina-aseman saavuttanut pesulatoimipiste. Kasvua joka vuosi. Aktiivisemmalla otteella saavutettavissa nopeampaa kasvua. Liaton pesulat palvelevat yksityisiä kuluttajia, yrityksiä ja julkisyhteisöjä kaikki pesulapalvelut kattavalla palveluvalikoimalla. Kehittämämme Liaton pesula-automaatti tuo uuden tavan käyttää pesulapalveluja. Tällä olemme erottuneet kilpailijoista sekä nostaneet brändimme kiinnostavuutta.

Ketjun perustamisvuosi: 2017
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 4
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 200 000 -300 000 €

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Haemme ketjumme toimipisteeseen aktiivista yrittäjää, jonka tehtävänä on kasvattaa myyntiä, minimoida kuluja, kehittää ja tehostaa varsinaista pesulatoimintaa ja palvelua. Lisäksi kannustaa ja tukea henkilöstöä parhaan tuloksen saamiseen. Kaikki toimipisteemme ovat olleet pitkään toiminnassa ja vakaassa kasvussa.

Millaista yrittäjää haemme:

Aktiivinen, myynti- ja markkinointihenkinen sekä yritteliäs henkilö. Kokemus yrittäjyydestä etu. Ennakkoluuloton, rohkea, kuitenkin jalat maassa pysyvä. Liiketoimintaosaaminen etu. Pesula-alan tietämys ja osaaminen etu.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Yrittäjä pääsee suoraan valmiiseen liiketoimintaan sekä saa alkukoulutuksen. Perehdytys ja jatkuva koulutus. Rahoitusneuvontaa ja rahoituksen järjestämistä. Liiketoimintaneuvontaa. Koneita ja kalustoa ei tarvitse ostaa. Yrittäjä saa yksinoikeuden tietylle sopimuksessa määritellylle alueelle. Ketjun ostoedut siirtyvät myös yrittäjälle. Ketju tukee yrittäjää aloituksessa sekä jatkossakin liiketoiminnassa aktiivisesti.