GYMI Lasten ja nuorten kuntoklubi

Gymi on lasten ja nuorten kuntoklubiketju, suomalainen palvelukonsepti, joka tarjoaa monipuolista ohjattua liikuntaa pääasiassa lapsille ja nuorille.

Gymi on liikuntasali, jossa on konseptin mukaiset välineet ja telineet. Välineistö ja konseptoidut tunnit mahdollistavat monipuolisen tuntitarjonnan. Tuntisisällöt ovat innovatiivisia ja erottuvat muusta tarjonnasta; ohjelmassa on parkouria, sirkusta, telinevoimistelua, street workoutia, akrobatiaa, joogaa. Erona mm. seuratoimintaan on se, ettei Gymillä kilpailla.

Gymi sai Suomen Franchising-yhdistyksen erikoispalkinnon Franny Awards 2013 -gaalassa.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2010
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 4
Yksiköiden määrä muissa maissa: 2
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 100.000-200.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Gymi-yrittäjä toimii itsenäisesti ketjun tuella omassa toimipisteessään.

Gymi-yrittäjä työllistää itsensä - ja mahdollisesti muita - liikunnanohjaajana ja iloisena asiakaspalvelijana ketjussa. Gymi-yrittäjän on myös mahdollisuus pyörittää useampaa Gymiä ja palkata näihin työntekijöitä.

Gymi tarjoaa monipuolista voimistelua ja liikuntaa niin lapsille, nuorille kuin ikinuorille aikuisillekin. Tavoitteemme on parantaa erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointia liikunnan avulla.

Gymin palvelutarjontaan kuuluvat aamu- ja iltapäiväkerhot, viikottaiset liikuntatunnit, loma-aikojen leirit ja liikunnalliset syntymäpäiväjuhlat.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme yrittäjäksi henkilöä, jolla on joko kaupallinen, pedagooginen tai liikunnan alan koulutus sekä kokemusta lasten ja nuorten liikunnan ohjaamisesta.

Etsimme yrittäjää, jonka kanssa arvomme kohtaavat. Haluamme löytää joukkoomme reippaita, yhteistyökykyisiä ja innostuneita ihmisiä, jotka viihtyvät lasten ja nuorten parissa.

Gymi-ketjuun yrittäjäksi lähtevällä tulee olla mahdollisuus itse järjestää rahoitus toiminnan käynnistämiseksi. Tietämys tai kokemus yrittäjyydestä katsotaan eduksi.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
mainospalvelut