PANCHO VILLA - mexican food restaurant

Pancho Villa on meksikolaisen ruoan ravintolakonsepti, joka laajenee ympäri Suomen muutaman ravintolan vuosivauhtia. Tämä meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty ravintolaketju tarjoaa herkullisia makuelämyksiä Meksikon ainutlaatuisen ruokakulttuurin hengessä ja viihtyisän tunnelmallisessa ympäristössä.

Näyttävät ja reilut annokset maistuvat kaikille hyvän ruoan ystäville. Laajalta ruokalistalta jokainen löytää takuuvarmasti suosikkinsa. Ravintoloiden suosituin annos on Juustohampurilainen ja erilaisten hampurilaisten lisäksi ruokalistalla on mm. parila-annoksia sekä meksikolaisia annoksia. Myös lapset on huomioitu mm. suosituin sormiruoka-annoksin. Janoisia palvellaan A-oikeuksin.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2003
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 28
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 100.000-150.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 5-10
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 600.000 - 800.000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Pancho Villa – yrittäjä luo ravintolaan ketjun tyylin mukaisen hengen ja palvelukulttuurin. Myös henkilökunnan reilu johtaminen ja hyvän työilmapiirin luominen ovat yrittäjälle sydämen asia. Yrittäjä tarjoaa ravintolassaan Pancho Villan menun mukaisia annoksia ja suunnittelee ravintolaansa sopivan lounastarjonnan.

Millaista yrittäjää haemme:

Hyvänä lähtökohtana Pancho Villa -yrittäjyydelle on ravintolapäällikön koulutus ja/tai ravintola-alan kokemus sekä ymmärrys yrittäjyyden realiteeteista.
Asiakaspalvelun ammattitaito on kaiken A ja O.

Tärkeää on kyky ja halu oppia uutta ja taito välittää tämä myös koko henkilökuntaan.

Toivomme hakijalta tuloshakuisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä aito halua menestyä sekä valmiutta panostaa oman ravintolan pyörittämiseen.

Tällä hetkellä haemme yrittäjiä pääkaupunkiseudun lisäksi Kouvolaan, Mikkeliin, Turkuun, Raisioon ja Rovaniemelle. Voit myös ehdottaa jotain muuta paikkakuntaa, missä näkisit Pancho Villan täydentävän nykyistä ravintolatarjontaa!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
mainospalvelut