Kotimaailma - franchisingyrittäjä

Kotimaailma on perustettu vuonna 2007 ja se kuuluu neljän suurimman huoneistohotelli-yrityksen joukkoon Suomessa. Kotimaailma on yksi harvoista huoneistomajoitusta tarjoavista yrityksistä, joka toimii usealla paikkakunnalla. Kotimaailma tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkailleen kodinomaisen vaihtoehdon hotellille tällä hetkellä jo 14 eri kaupungissa.

Kotimaailma on panostanut alusta saakka erinomaiseen asiakaspalveluun, luotettaviin yhteistyökumppaneihin sekä asuntojen keskeiseen sijaintiin kussakin kaupungissa.

Kotimaailma on laajentunut voimakkaasti alusta saakka ia ja nyt ketju haluaa laajentua kaikkiin Suomen suurimpiin kaupunkeihin uusien franchisingyrittäjien voimalla.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2007
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 15
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 350.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Kotimaailma-yrittäjä vuokraa vapailta markkinoilta hyvätasoisia asuntoja majoitustoimintaan, kalustaa ja sisustaa ne Kotimaailman konseptin mukaan sekä hakee niihin majoitusasiakkaita. Hän pitää henkilökuntansa kanssa asunnot hyvässä kunnossa huolehtien näiden ylläpidosta, huoneistojen siivouksesta ja täydennyksistä.

Yrittäjä etsii aktiivisesti uusia asuntoja ja asiakkaita, tekee myyntiä ja paikallismarkkinointia sekä verkostoituu mahdollisimman laajasti sekä aktiivisesti. Hän tekee Kotimaailmaa tunnetuksi omalla persoonallaan ja rautaisella myynnillisellä otteellaan.

Suurin osa työstä tapahtuu toimistoaikana, joten yrittäjyys Kotimaailmassa sopii hyvin perheellisellekin.

Millaista yrittäjää haemme:

Kotimaailma tarjoaa erittäin vaihtelevan työnkuvan majoitusalalla, jossa on loistavat kasvumahdollisuudet. Kotimaailma-yrittäjällä on mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaansa useammilla yksiköillä ja alueilla.

Alueesta riippuen kyseessä on valmis liiketoiminta tai uuden alueen rakentaminen.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta vastuullisista tehtävistä, myynnistä ja markkinoinnista sekä asioiden koordinoinnista. Eduksi luetaan myös hyvä paikallistuntemus ja valmiit verkostot kotikaupungissa. Hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito, myös englannin kielellä sekä riittävät toiminnalliset ja taloudelliset resurssit ovat edellytyksenä liiketoiminnan sujuvaan pyörittämiseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Tällä hetkellä Kotimaailma hakee yrittäjiä näille alueille:
- Lappeenranta ja Imatra
- Kouvola - Kotka - Hamina
- Tampere (liiketoiminnan jatkaja)

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
toimitilat
asiakaskontaktit
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki