Lokki Henkilöstöpalvelut - alue-edustajayrittäjä

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2005 perustettu vuokratyövoiman välitykseen ja rekrytointeihin erikoistunut yritys. Lokki koulutuspalvelut järjestää erilaisia turvallisuuskoulutuksia. Toimimme tällä hetkellä pääasiassa pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, E-Pohjanmaalla ja Oulun alueella mutta tavoitteenamme on laajentaa palveluverkostoa valtakunnalliseksi alue-edustajamallilla.

Nykyiset asiakkaamme ovat pääsääntöisesti rakennus- ja talotekniikan aloilta sekä kiinteistö- ja siivouspalvelualoilta. Potentiaalisia toimialoja ovat teollisuus, varasto- ja logistiikka-ala sekä toimistopalvelut.

Vuokratyöntekijöillemme pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monipuolisia työtehtäviä asiakasyrityksissämme. Olemme luotettava ja reilu työnantaja ja myös Henkilöstöpalvelualojen Liiton jäsenyritys. Parhaimmillaan työsuhde voi kestää vuosia ja työntekijämme voivat saada vakituisen työpaikan asiakasyrityksessämme.

Ketjun perustamisvuosi: 2005
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 5
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: Provisiopohjainen palkkio

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Yrittäjä tarjoaa alueellaan henkilöstöpalveluja, sisältäen henkilöstön vuokrauksen, suorarekrytoinnit, vuokrauksen kautta rekrytoinnit, ulkoistamisen ja mahdollisesti turvallisuuskoulutuksia.

Lokin etuina kilpailijoihin nähden on vahva toimialatuntemus, tehokas projektinhallinta sekä asiakaspalvelun laatu. Menestyksekkäästä toiminnastamme kertoo Kauppalehden Menestyjiin sekä Suomen Vahvimpien - yrityksien joukkoon kuuluminen.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme tällä hetkellä yrittäjiä erityisesti Keski-Suomen sekä Päijät-Hämeen alueille!

Haemme yrittäjiä joilla on hyvät myyntitaidot ja taloudellinen ajattelutapa.

Hakemallamme henkilöllä on selkeä, kova motivaatio lähteä yrittäjäksi nimenomaan henkilöstöpalvelualalle. Vastineeksi Lokilla on mahdollisuus tarjota yrittäjälle tehokas toimintamalli sekä laaja toiminta-alue kasvun lähtökohdaksi. Yrittäjä toimisi pisteessään aluepäällikkö-nimikkeellä. Koulutustaustaksi soveltuu esim. AMK-tasoinen tutkinto kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Etuna on kokemus myyntitehtävistä ja rakennus- tai teollisuusalojen tuntemus.

Arvostamme erityisesti näitä ominaisuuksia:
*myyntitaidot ja tuloshakuisuus
*asiakaspalveluhenkisyys
*hyvä paineensietokyky
*sitkeys ja periksi antamattomuus
*ulospäin suuntautunut, valoisa luonne
*hyvä ihmistuntemus ja ihmisten arviointikyky
*hyvä paikallistuntemus
*kyky työskennellä itsenäisesti ja alussa yksin omalla alueellaan
*yhteistyökyky ja joustavuus
*tietotekniset taidot ja some-osaaminen
*oma talous kunnossa

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki