SUSHIRULLEN

Uusi pikaruokavaihtoehto Suomessa: perinteisen sushin pohjalta kehitetty helppo, nopea ja edullinen sushirulla, jonka täytteinä on kalan lisäksi kanaa, naudanlihaa ja vihanneksia. Myös vegaaneille on tarjolla useita vaihtoehtoja.
Soveltuu hyvin takeaway- ja cateringtoimintaan normaalimyynnin lisäksi.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2013
Ketjun alkuperämaa: Ruotsi
Yksiköiden määrä Suomessa: 4
Yksiköiden määrä muissa maissa: 12
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 200000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Yrittäjä hoitaa itsenäisesti liikkeen toimintaa ja työntekijöitä ja hakee aktiivisesti kasvua catering-lisämyyntiin yrityksiin, tapahtumiin sekä jälleenmyyntiin.
Asiakkaina ovat
-yksityiset asiakkaat, jotka hakevat nopeaa ja edullista ratkaisua ruokailuun,
-yritykset ja tapahtumatoimistot
-jälleenmyyjät, kuten marketit, lounasravintolat

Millaista yrittäjää haemme:

Sushirullen -yrittäjä on pioneerihenkinen, uutta hakeva yrittäjä, jolla on taloudellinen ja perheen tilanne tasapainossa. Ketju hakee kasvua alkuvaiheessa lähinnä suurimmista kaupungeista.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Sushirullen tarjoaa yrittäjilleen monipuolisen tuen liikepaikan etsinnästä rahoitusjärjestelyihin, koulututuksen, yhteismarkkinoinnin, valmiit hankintakanavat ja opastusta myynnin lisäämiseen ja kustannuksien karsimiseen.