Trombiperuna - partneryrittäjä

Trombiperuna on friteerattu kierreperuna tikussa, jota myydään tapahtumissa ja markkinoilla. Olemme tietääksemme ainoa yritys Suomessa, joka on keskittynyt kyseisen tuotteen myyntiin ja myynnin kehittämiseen. Raaka-aineet tulevat lähituottajilta ja ovat laadultaan huippuluokkaa.

Ketjun perustamisvuosi: 2017
Yksiköiden määrä Suomessa: 1
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 50.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Yrittäjä saa valmiin konseptin ja tiedot myynnin aloittamiseen omalla alueellaan. Yrittäjä etsii alueeltaan parhaimmat myyntitapahtumat ja kiertää niitä yhdellä tai useammalla yksiköllä. Myyntiteltasta myydään Trombiperunaa ja virvoitusjuomia.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme positiivista ja asiakaspalveluhenkistä yrittäjää, jolla on halu kiertää tapahtumissa ja markkinoilla. Hygieniapassi vaaditaan. Yrittäjä tekee vaadittavat viranomaisilmoitukset itse (liikkuvan elintarvikehuoneiston ilmoitus, elintarvikemyynti-ilmoitus).

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Yrittäjä saa jälleenmyyntisopimuksella yksinoikeuden omalle alueelleen. Päätuote (peruna) ja mausteet toimitetaan ketjun puolesta toimijalle, jotta laatu saadaan säilytettyä läpi ketjun. Myynnissä olevat juomat toimija voi hankkia itse. Ketju tarjoaa alkukoulutuksen ja tuen toiminnan aloittamiseen, sekä laitteet ja varusteet, jolloin myynnin aloitus on tehokasta ja nopeaa. Myynnin tueksi ketju tarjoaa yhteisen graafisen ilmeen.