Kotimaailma - franchisingyrittäjä

Kotimaailma on perustettu vuonna 2007 ja se kuuluu neljän suurimman huoneistohotelli-yrityksen joukkoon Suomessa. Kotimaailma on yksi harvoista huoneistomajoitusta tarjoavista yrityksistä, joka toimii usealla paikkakunnalla. Kotimaailma tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkailleen kodinomaisen vaihtoehdon hotellille tällä hetkellä jo 14 eri kaupungissa.

Kotimaailma on panostanut alusta saakka erinomaiseen asiakaspalveluun, luotettaviin yhteistyökumppaneihin sekä asuntojen keskeiseen sijaintiin kussakin kaupungissa.

Kotimaailma on laajentunut voimakkaasti alusta saakka ia ja nyt ketju haluaa laajentua kaikkiin Suomen suurimpiin kaupunkeihin uusien franchisingyrittäjien voimalla.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2007
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 15
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 350.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Kotimaailma-yrittäjä vuokraa alueeltaan hyväkuntoisia asuntoja, sisustaa ja kalustaa ne Kotimaailman konseptin mukaisiksi ja hakee niihin majoittujia. Hän pitää asunnot hyvässä kunnossa huolehtien pienistä korjaustöistä, huoneistojen siivouksesta ja täydennyksistä.

Yrittäjä etsii aktiivisesti uusia asiakkaita ja haluaa verkostoitua mahdollisimman laajasti. Hän osallistuu erilaisiin tapahtumiin ja tekee Kotimaailmaa tunnetuksi omalla persoonallaan.

Kotimaailma-yrittäjä tekee aktiivista paikallismarkkinointia ja johtaa omalla, innostuneella asenteellaan omaa henkilökuntaansa.

Suurin osa työstä tapahtuu toimistoaikana, joten yrittäjyys Kotimaailmassa sopii hyvin perheellisellekin.

Millaista yrittäjää haemme:

Kotimaailma tarjoaa erittäin vaihtelevan työnkuvan majoitusalalla, jossa on loistavat kasvumahdollisuudet. Kotimaailma-yrittäjällä on mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaansa useammilla yksiköillä ja alueilla.

Alueesta riippuen kyseessä on valmis liiketoiminta tai uuden alueen rakentaminen.

Menestyvällä Kotimaailma-yrittäjällä on hyvä paikallistuntemus ja hän tekee mielellään yhteistyötä valtakunnallisten ja paikallisten yhteistyökumppaneiden, sidosryhmien sekä toisten Kotimaailma-yrittäjien kanssa.

Aikaisempi kokemus liikkeenjohdosta ja asiakashankinnasta ovat eduksi liiketoiminnan kasvattamisessa. Hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito, myös englannin kielellä, auttaa häntä tehtävässään.

Tällä hetkellä Kotimaailma hakee yrittäjiä näille alueille:
- Lappeenranta ja Imatra
- Kouvola
- Kotka-Hamina
- Oulu

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
toimitilat
asiakaskontaktit
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki