Kotimaailma - franchisingyrittäjä

Kotimaailma kasvaa vauhdilla ympäri Suomen ja kasvavan asiakaskysynnän vuoksi myös uusiin kaupunkeihin. Kotimaailma on valtakunnallinen kalustettuja asuntoja tarjoava toimija ja alan ainoa franchising-ketju ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kasvuhakuiselle yrittäjälle. Kalustettu asunto on erinomainen vaihtoehto hotelliasumiselle. Kotimaailman slogan ”asu kuin kotonasi, silloinkin kun et voi asua kotonasi” – kuvastaa koko menestyvän liiketoiminnan ydintä.

Tule Kotimaailma-yrittäjäksi meille Seinäjoelle, Lappeenrantaan, Kotkaan, Kokkolaan, Kouvolaan, Hämeenlinnaan tai Mikkeliin. Meillä sama yrittäjä voi toimia myös useammassa kaupungissa.

Avaa ovi meille, astu sisälle ja olet kuin kotonasi meidän hienon yrittäjätiimin kanssa. Moderni toimintatapa, digitaalisuus, yhteismarkkinointi, monta tukijalkaa, asiakasvirtaa ketjulta ja muilta yrittäjiltä, hyvät kasvumahdollisuudet, yksinoikeus omaan talousalueeseen, monipuolinen työnkuva, pieni investointitarve. Kaiken kaikkiaan huikea kokonaisuus ja mahdollisuus sinulle.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2007
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 12
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 400.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Kotimaailma-yrittäjä vuokraa vapailta markkinoilta hyvätasoisia asuntoja majoitustoimintaan, kalustaa ja sisustaa ne Kotimaailman konseptin mukaan sekä hakee niihin majoitusasiakkaita. Hän pitää henkilökuntansa kanssa asunnot hyvässä kunnossa huolehtien näiden ylläpidosta, huoneistojen siivouksesta ja täydennyksistä.

Yrittäjä etsii aktiivisesti uusia asuntoja ja asiakkaita, tekee myyntiä ja paikallismarkkinointia sekä verkostoituu mahdollisimman laajasti sekä aktiivisesti. Hän tekee Kotimaailmaa tunnetuksi omalla persoonallaan ja rautaisella myynnillisellä otteellaan.

Suurin osa työstä tapahtuu toimistoaikana, joten yrittäjyys Kotimaailmassa sopii hyvin perheellisellekin.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme aktiivista myynti- ja markkinointihenkistä ihmistä, joka huolehtii asiakashankinnasta, asiakaspalvelusta ja on hyvä verkostoituja omalla alueellaan. Menestyvällä Kotimaailma-yrittäjällä on hyvä paikallistuntemus ja on valmis hyppäämään kasvu-uralle sekä on talous kunnossa.

Tällä hetkellä Kotimaailma hakee yrittäjiä näille alueille:
- Hämeenlinna
- Kouvola
- Kotka-Hamina

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Tunnetun brändin, vahvan ketjutuen, kehittyvän konseptin ja mutkattoman toimintatavan. Yrittäjällä on lisäksi yksinoikeus omaan talousalueeseensa.