Livia Club - naisten kuntosali

Livia Club on aikuiselle naiselle suunniteltu kaunis, toimiva ja 100 % suomalainen kuntosali, johon on mukava tulla ja joka on myös ilo silmälle. Livia Club on luotu edistämään aikuisten naisten hyvinvointia, kuntoa ja terveyttä. Tavoitteena on antaa modernille ja kiireiselle naiselle mahdollisuus pitää huolta itsestään.

Livia Club -ketju tarjoaa naisille SmartCard-tuettua harjoittelua, mikä tarkoittaa sitä, että jokaiselle asiakkaalle räätälöidään harjoittelukokonaisuus, jossa asiakkaan henkilökohtainen harjoitusohjelma tallennetaan älykortille. Ensimmäinen harjoitusohjelma tehdään yhdessä ohjaajan kanssa. Jatkossa harjoittelu tapahtuu SmartCardin avulla, joka säätää laitteisiin automaattisesti henkilökohtaisen ohjelman mukaiset vastukset ja toistojen määrät. SmartCard-järjestelmä antaa myös joka kerta harjoittelusta palautteen.

Harjoittelun tehokkuus ja ajansäästö erottavat Livia Clubin kilpailijoista. Yhteen koko kehon treenikertaan vaadittava kokonaisaika on vain 30 minuuttia, joten kiireisenkin on helppo löytää aika harjoitteluun. Laitteiden helppokäyttöisyys on eduksi myös ikäihmisille.

Ketjun perustamisvuosi: 2011
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 3
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: n. 100.000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Livia Club tarjoaa yrittäjälle ainutlaatuisen kuntosalikonseptin, joka houkuttelee asiakkaaksi hyvin erilaisia naisia, joilla on yhteinen päämäärä: oman hyvinvoinnin parantaminen. Livia Clubin kuntosalikonsepti on pieni ja ketterä, joka mahtuu jopa 100 neliön tilaan. Livia Clubin Partner-yrittäjä hankkii toimitilan sekä sisustaa ja kalustaa salin Livia Clubin konseptin mukaisesti. Suomalainen kuntosalilaitteiden valmistaja HUR toimittaa salille tarvittavat laitteet.

Millaista yrittäjää haemme:

Yrittäjällä tulee olla alueensa hyvä paikallistuntemus. Livia Club -yrittäjyys erittäin hyvin kuntosali-liiketoiminnasta kiinnostuneelle, markkinointi- ja johtamiskykyiselle henkilölle, joka haluaa menestyä liiketoiminnassa tuottamalla hyvinvointipalveluja aikuisille naisille. Livia Club -yrittäjä voi yhdistää salitoimintaan myös muuta, asiakkaiden hyvinvointia tukevaa liiketoimintaa.

Haemme tällä hetkellä uusia yrittäjiä ympäri Suomea, mutta erityisesti näille alueille:
- Pääkaupunkiseutu (useita paikkoja)
- Pitäjänmäki Helsinki (olemassa oleva toimipiste)
- Tampere
- Turku
- Jyväskylä
- Oulu

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Yrittäjänä määräät itse työstäsi. Ketju on kuitenkin tukenasi etkä ole asioiden kanssa yksin. Hyödyt ketjun yhteistyökumppaneista ja kokemuksesta. Esimerkiksi kuntosalipalveluiden laskutus hoituu keskitetysti yhteisen kumppanin kautta.

Livia Club auttaa yrittäjää liikepaikan löytämisessä ja vuokrasopimuksen tekemisessä sekä rakentamisessa ja kalustamisessa.

Livia Club -yrittäjänä saat tueksesi valmiiksi suunnitellut materiaalit sekä ideat markkinoinnin pohjaksi. Voit itse valita, millaisia markkinointikampanjoita toteutat ja voit hyödyntää valmiita materiaaleja. Yhteisellä ilmeellä ja tarkoin mietityllä markkinoinnilla jokainen Livia Club edistää yleistä tunnettuutta – ja kaikki hyötyvät.

Livia Club -yrittäjänä olet ketjun mukana Finnair Plus ohjelmassa, joten asiakkaasi voivat kerätä ja käyttää Finnair Plus -pisteitä salillasi!