WOLFORD - ylellistä muotia naisille

Wolford on kansainvälinen toimija, joka tunnetaan naisten ylellisten vaatteiden tavaramerkkinä. Sillä on yli 260 myyntipistettä ja noin 3.000 kauppakumppania ympäri maailman. Wolford on Keski-Euroopan tunnetuin sukkamerkki ja brändi on siellä erittäin tunnettu jo 60 toimintavuoden ansiosta. Pohjoismaissakin on jo monta konseptimyymälää.

Jaamme globaalin kasvun vähittäismyyntikumppaneittemme kanssa, jotka edustavat tuotteitamme kasvavalla menestyksellä.

Ketjun perustamisvuosi: 1950
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 0001

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Myymälät tarjoavat laajan valikoiman naisten vaatteita, ylellisiä sukkatuotteita, alusvaatteita sekä pukeutumispaitoja ja -toppeja. Myymälässä on tarjolla aina uusimmat mallistot, sillä vanhat mallistot yrittäjä voi palauttaa ketjulle.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme yrittäjää, joka työskentelee itse täysipäiväisesti konseptimyymälässään. Hänen tulee olla yrittäjähenkinen ja joustava tiimipelaaja. Hänellä tulee olla aiempaa vähittäiskaupan myyntiosaamista ja mielellään kokemusta itsenäisestä työskentelystä kaupan alalla, jotta hänellä on valmiudet ottaa vastuu liiketoiminnastaan. Aiempi yrittäjäkokemus katsotaan eduksi. Myös aiempi työkokemus muodin ja tekstiilialan parista antaa hakijalle hyvän lähtökohdan Wolford-yrittäjyyteen.

JÄTÄTHÄN LISÄTIETOPYYNTÖSI ENGLANNIN KIELELLÄ, KIITOS!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
kalusto ja laitteet
ostoedut
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
it-palvelut
tekninen tuki
mainospalvelut
myynnin tuki