Habita - franchisingyrittäjä (kiinteistönvälitys)

Haluatko luoda oman tulevaisuutesi kiinteistöalalla? Haluatko olla tekemässä kauppaa kotikulmillasi, koko Suomessa ja myös koko maailmassa? HABITA on ainoa suomalainen franchisingketju joka voi tämän sinulle tarjota.

Ketjun perustamisvuosi: 1989
Yksiköiden määrä Suomessa: 45
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 400 000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

HABITA on toiminut Suomessa jo neljännesvuosisadan ollen ylivoimaisesti menestyksekkäin itsenäinen kiinteistönvälitysyritys, jossa palvellaan niin kuluttajia, yrityksiä kuin myös yhteisöjä mitä erilaisimmissa kiinteistöihin liittyvissä asioissa päivittäin. Koska konseptimme on nyt saatu hiottua timantin tarkaksi, pystymme tarjoamaan myös sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmasi ja tehdä itsestäsi todellinen menestyjä.

Kuten kaikki tietävät, maailma pienenee silmissämme ja markkinat joka paikassa siten kasvavat. Siksi HABITA tarjoaa nyt ensimmäisenä välitysketjuna mahdollisuuden myydä omia asuntojaan ympäri maailman ja samalla kaupata asuntoja omille asiakkailleen maailman eri kolkista.

Meitä on Suomessa n. 200 ammattilaista ja toimimme myös Espanjassa, Turkissa, Thaimaassa ja Portugalissa. Toki näihinkin kohteisiin vielä mahtuu toimistoja. Suomessa meillä on n. 40 omaa toimistoa, jonka lisäksi haemme itsenäisiä yrittäjiä kasvavaan organisaatioomme. Oletko se sinä?

HABITAn brändi on nimenä kansainvälinen ja maistuu monilla kielillä. Suomessa meidät tunnetaan jo lähes 70 %:sesti, ja asiakkaita meillä on jo n. 300 000. Alan parhaat markkinointivälineet ovat kattomainonnan kautta käytettävissäsi, sekä alan paras toiminnanohjausjärjestelmä, joka on vuosien saatossa kehitetty HABITA:lle. Mukaan pääset helposti ja me koulutamme sinut voittajaksi omissa tiloissamme oman kouluttajamme toimesta.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme Habita-yrittäjäksi LKV:n omaavaa henkilöä, jolla on kokemusta alalta. Hakemamme yrittäjä on luotettava, palvelualtis, riskinottaja, sosiaalinen sekä ahkera.

Haemme tällä hetkellä yrittäjiä:
- Hämeenlinnaan
- Kokkolaan
- Kuusamoon
- Poriin
- Tammisaareen
- Tampereelle
- Turkuun

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
asiakaskontaktit
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki