ROBERT´S COFFEE - coffeeshop

Robert´s Coffee on Robert Pauligin gourmet-paahtimon tuorepaahdetuista erikoiskahveista ja laadukkaasta teevalikoimasta rakentuva kotimainen coffeeshop-ketju. Kahviloita on maailmanlaajuisesti reilut 70, joista Suomessa 36 kpl. Suomen lisäksi kahviloita löytyy Ruotsissa, Virossa, Turkissa, Kyproksella, Moldaviassa, Japanissa ja Singaporessa.

Robert Pauligin suvussa kahviperinne on kulkenut jo seitsemän sukupolven ajan.
Vuonna 1987 avattiin ensimmäinen coffee shop Suomessa. Robert Paulig on siitä lähtien jatkanut innovatiivisella tiellään muun muassa kehittämällä vatsalle hellävaraisen Watsa-Kahwi sarjan, kahvimarjasta valmistettavan virvoitusjuoman Jahwa Cahwan, sekä uusia ympäristöystävällisempiä valmistustapoja ja tuotteita.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1987
Yksiköiden määrä Suomessa: 36
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 450.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Robert´s Coffeen kahvi ei koskaan seiso varastossa, vaan toimitetaan aina vastapaahdettuna kahviloihimme. Siksi voimme taata, että tarjoilemamme kahvi on aina vastapaahdettua ja parasta laatua. Juuri tämä erottaa Robert’s Coffeen muista kahvilaketjuista.

Robert´s Coffee yrittäjämme henkilökuntineen haluavat tarjota asiakkaille aina parasta ja tuoreinta kahvia sekä sydämellistä palvelua viihtyisässä ympäristössä.

Millaista yrittäjää haemme:

Hakemamme Robert´s Coffee yrittäjä on energinen ja iloinen ja hän saa sekä asiakkaat että henkilökunnan viihtymään kahvilassaan.

Hänellä on taloudelliset edellytykset lähteä yrittäjäksi ja hän on valmis tekemään lujasti töitä menestyksensä eteen. Aiempi esimieskokemus auttaa oman kahvilan johtamisessa.

Robert´s Coffee yrittäjien ikäjaukauma on tällä hetkellä noin 20-vuotiaasta 65-vuotiaaseen.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
asiakaskontaktit
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
myynnin tuki