ROBERT´S COFFEE

Robert’s Coffeen coffee shopeja löytyy Suomesta ja maailmalta jo yli 100. Robert Pauligin kehittämiä kahvilaatuja tarjoillaan esimerkiksi Ruotsissa, Virossa, Turkissa, Pakistanissa ja Japanissa. Robert’s Coffeen ydin on yhä sama kuin sen aloittaessa: tarjota ihmisille nautinnollisia hetkiä ja pysähdyksen paikkoja.

Robert Pauligin suvussa kahviperinne on kulkenut jo seitsemän sukupolven ajan. Vuonna 1987 avattiin ensimmäinen coffee shop Suomessa. Robertin take away -espressokärryt Stockmannin kellon alla tarjosivat suomalaisille ensisiemaisut vastapaahdettuja erikoiskahveja. Vuonna 1992 Robert’s Coffeen ensimmäiset coffee shopit aloittivat asiakkaiden hemmottelun Suomessa ja Ruotsissa. Niistä tuli kaupunkilaisten uusia olohuoneita.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1987
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 36
Yksiköiden määrä muissa maissa: 64
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 450.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Robert’s Coffeen -yrittäjänä voit nauttia kahden maailman parhaista puolista; olet itsenäinen ja toisaalta vahva. Robert’s Coffee tarjoaa vahvan brändin ja aitoa suomalaista kahviperinnettä, jonka edistäjänä ja vartijana franchise-yrittäjämme toimivat.

Robert´s Coffeen kahvi ei koskaan seiso varastossa, vaan toimitetaan aina vastapaahdettuna kahviloihimme. Siksi voimme taata, että tarjoilemamme kahvi on aina vastapaahdettua ja parasta laatua.
Juuri tämä erottaa Robert’s Coffeen muista kahvilaketjuista. Robert´s Coffee yrittäjämme henkilökuntineen haluavat tarjota asiakkaille aina parasta ja tuoreinta kahvia sekä sydämellistä palvelua viihtyisässä ympäristössä.

Millaista yrittäjää haemme:

Hakemamme Robert´s Coffee yrittäjä on energinen ja iloinen ja hän saa sekä asiakkaat että henkilökunnan viihtymään kahvilassaan.

Hänellä on taloudelliset edellytykset lähteä yrittäjäksi ja hän on valmis tekemään lujasti töitä menestyksensä eteen. Aiempi esimieskokemus auttaa oman kahvilan johtamisessa.

Robert´s Coffee yrittäjien ikäjaukauma on tällä hetkellä noin 20-vuotiaasta 65-vuotiaaseen.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
asiakaskontaktit
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
myynnin tuki