ESPRIT - kansainvälinen muotimyymälä

"Let´s bring color to the world together." Esprit on maailmanlaajuisesti toimiva muotikonsepti, joka tarjoaa kestävää ja laadukasta muotia naisille, miehille ja lapsille.

Esprit perustettiin vuonna 1968 San Franciscossa. Esprit´n perustajia, Susie ja Doug Thompkinsia, yhdisti rakkaus muotiin ja luontoon. Vastuullisuus ja kestävyys ovatkin olleet alusta asti suuri osa Esprit´ä.

Nykyään Esprit´llä on toimipisteitä yli 40 maassa. Toimipisteisiin lukeutuu yli 1.000 yrityksen itse omistamaa myymälää ja yli 10.800 muuta myyntipistettä. Yritys on ollut listattuna Hong Kongin pörssiin vuodesta 1993 lähtien.

Esprit on etulinjassa vähittäiskaupan vauhdikkaassa kehityksessä. Verkkokauppa ja myymäläketju toimivat tiiviisti yhteistyössä ja vahva sähköinen markkinointi auttaa yrittäjää kanta-asiakaskunnan rakentamisessa ja kasvattamisessa.

Esprit Friends on tänä päivänä yksi johtavista kanta-asiakasjärjestelmissä muodin alalla ja Esprit on myös vahvasti esillä sosiaalisessa mediassa.

Ketjun perustamisvuosi: 1968
Ketjun alkuperämaa: USA
Yksiköiden määrä Suomessa: 13
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 150.000-200.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 750 000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Yrittäjän tehtävä on keskittyä johtamaan myyntitiimiään ja myymäläoperaatioita, sekä vastaamaan lokaalista markkinoinnista ja asiakasaktivoinnista globaalin konseptin pohjalta. Yrittäjä vaikuttaa myymäläänsä sesonkimallistoihin ostopäivillä ja ketjun oma tilausjärjestelmä, joka optimoi jatkuvasti myynnin ja varaston suhdetta, auttaa yrittäjää räätälöimään oikean valikoimarakenteen myymälän mukaan. Suomessa on vankka Esprit-asiakaskunta, ja brändi on laajalti tunnettu. Yrittäjällä voi olla useampikin Esprit-myymälä, mutta jalkautuminen myymälöihin aktiivisesti on tärkeää myymälöiden myynnin kehittämisen kannalta.

Millaista yrittäjää haemme:

Yrittäjäkandidaatilla tulee olla aiempaa kokemusta vähittäiskaupan alalta ja mielellään muodin alalta. Aikaisempi kokemus esimiestyöstä, liiketoiminnan johtamisesta ja tulosvastuullisesta työstä katsotaan eduksi. Myös taito tulkita taloudellisia lukuja auttaa yrittäjää suunnittelemaan ja kehittämään omaa toimintaa yhä menestyvämmäksi. Markkinoinnin tuntemus auttaa lokaalin asiakaskunnan aktivoimisessa.

Yrittäjän taloudellisen tilanteen tulee olla vakaalla pohjalla, jotta hän voi tehdä tarvittavat investoinnit liiketoimintaansa.

Haemme uusia yrittäjäkandidaatteja eri puolille Suomea, erityisesti Oulun seudulle. Kaupungista riippuen kyseessä on valmis liikepaikka tai kartoitamme kaupungin mahdollisuuksia yhdessä kandidaatin kanssa.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

*alkukoulutus
*tuki toiminnan aloituksessa
*käynnistysmarkkinointi
*paikkakunnasta riippuen valmis liiketila tai apua sopivan liikepaikan hankintaan
*kalusto ja laitteet
*ostoedut
*liiketoiminnan ohjaus
*jatkokoulutus
*ketjumarkkinointi
*mainospalvelut
*myynnin tuki