Gymi - franchiseyrittäjä

Gymi on suomalainen terveyden, hyvinvoinnin, liikunnan, oppimisen ja vapaa-ajan tuoteperhe, jonka tuotteet ja palvelut keskittyvät lapsiin ja nuoriin. Gymin tuoteperheeseen kuuluvat:

• Gymi kuntoklubit – haetaan yrittäjiä avaamaan omia saleja koko Suomen alueella
• Gymi -koulutukset ja -tuntimallit – haetaan yrittäjiä ottamaan tuntimallit käyttöön osana jo olemassa olevaa toimintaansa tai aloittamaan kiertävänä Gymi-opena
• Gymi Education -koulutus, oppimisympäristöt ja kalusteet – mahdollisuus yhteistyöhön eri malleilla.

Gymi kuntoklubi tarjoaa monipuolista ohjattua liikuntaa motivoivassa ja innostavassa salissa, mikä on sisustettu konseptin mukaisin välinein ja telinein. Ohjatuilla tunneilla noudatetaan Gymin opetussuunnitelmaa,pedagogiikkaa ja tuntisuunnitelmia, jotka koostuvat monipuolisista tasapainotaitoja, motoriikkaa kuntotekijöitä ja liikunnallisia taitoja kehittävistä, kullekin ikäryhmälle sopivista harjoitteista. Tuntien lisäksi Gymillä järjestetään koululaisten loma-aikojen leirejä sekä synttäreitä ja muita yksityistilaisuuksia.

Gymin tilat ovat studiomaiset, ja tilassa harjoittelee strukturoidusti hymy suussa vain yksi ryhmä kerrallaan. Vastaavia pienryhmissä kokoontuvia aktiviteetteja ei Suomessa ole montaakaan, sillä lasten sisäliikunta on perinteisesti järjestetty seurojen toimesta isoissa urheiluhalleissa tai koulujen saleissa. Gymin tilat ja välineet sekä opetussuunnitelman mukainen toiminta erottaa Gymin muista toimijoista.

Yrittäjä, jolla on olemassa olevaa toimintaa ja joka haluaa lisätä tarjontaansa laadukkailla lasten tunneilla, voi aloittaa lisenssimallilla. Yrittäjä, jolla ei ole mahdollisuutta avata omaa toimipistettä, voi lähteä Gymi-ketjuun Gymi-ohjaaja-mallilla ilman toimitilaa.

Tarjoamme myös lasten ja nuorten salin suunnittelua osana isompaa kokonaisuutta, jonka jälkeen toiminnan lasten salissa voi aloittaa joko lisenssi- tai franchising-mallilla.

Päiväkodeille, kouluille ja kunnille löytyy erilaisia yhteistyömalleja Gymi-tuntien toteuttamiseen toiminnassaan.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2010
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 4
Yksiköiden määrä muissa maissa: 2
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 100.000-200.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Gymi-yrittäjä toimii itsenäisesti ketjun tuella omassa toimipisteessään.

Gymi-yrittäjä työllistää itsensä - ja mahdollisesti muita - liikunnanohjaajana ja iloisena asiakaspalvelijana ketjussa. Gymi-yrittäjän on myös mahdollisuus pyörittää useampaa Gymiä ja palkata näihin työntekijöitä.

Gymi-yrittäjä myy omia palveluitaan joko omassa toimitilassaan tai asiakkaan tiloissa järjestäen konseptin mukaista toimintaa eli ohjattuja tunteja, päiväleirejä ja yksityistilaisuuksia.

Yrittäjän tärkeimpiä tehtäviä on markkinointi, myynti, asiakaspalvelu, toiminnan ohjaaminen, toimitilasta huolehtiminen ja henkilöstöasiat.

Millaista yrittäjää haemme:

Etsimme yrittäjää, jonka kanssa arvomme kohtaavat. Haluamme löytää joukkoomme reippaita, yhteistyökykyisiä ja innostuneita ihmisiä, jotka viihtyvät lasten ja nuorten parissa ja kokevat lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisen tärkeäksi tehtäväkseen.

Haemme yrittäjäksi henkilöä, jolla mahdollisesti on kaupallinen, pedagoginen tai liikunnan alan koulutus sekä kokemusta lasten ja nuorten liikunnan ohjaamisesta.

Gymi-ketjuun yrittäjäksi lähtevällä tulee olla mahdollisuus itse järjestää rahoitus toiminnan käynnistämiseksi. Tietämys tai kokemus yrittäjyydestä katsotaan eduksi.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
toimitilojen valinta
kaluston ja laitteiden valinta
ostoedut
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
kotisivut
asiakastieto- ja ilmoittautumisjärjestelmä
digitaalinen opetussuunnitelma ohjeineen