SUOMEN LÖYTÖTAVARAPALVELU

Suomen Löytötavarapalvelu on Suomen ensimmäinen ja suurin löytötavara-alan yritys, joka on palvellut miljoonia asiakkaita kaikkialta maailmasta jo vuodesta 1993. Alan tulevaisuus on todella lupaava, sillä yhä useampi yritys haluaa keskittää löytötavara-asioidensa hoidon ammattitaitoiseen ja asiakaslähtöiseen palveluumme. Ketjumme toimii myös kansainvälisesti nimellä Lost & Found International ja useissa toimistoissamme toiminta on ainutlaatuiseen konseptiimme perustuen maailmanlaajuista.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2010
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 7
Yksiköiden määrä muissa maissa: 1
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 10.000-20.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 100.000-500.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Löytötavarapalveluyrittäjänä tarjoat yksityisen löytötavaratoimiston palveluja paikkakunnallasi. Saat koulutuksessamme kaiken tarvitsemasi osaamisen alalle siirtymistä varten. Pienemmillä paikkakunnilla voit toimia jo olemassa olevan yritystoimintasi ohella. Uutena yrittäjänä saat kaiken tarvitsemasi tuen alkuun pääsemiseksi ja jatkossakin ketju antaa sinulle tukea yrittäjyyteesi.

Millaista yrittäjää haemme:

Jos olet valmis työskentelemään määrätietoisesti oman menestyksesi eteen, olet etsimämme henkilö. Sinulla on mahdollisesti kaupallinen koulutus tai tiedät muuten omaavasi perustiedot yrittäjyydestä, asiakaspalvelusta sekä myyntityöstä. Oma taloutesi on kunnossa ja elämäntilanteesi sallii yritystoiminnan aloittamisen. Oma tai tulevan henkilökuntasi kielitaito mahdollistaa asiakaspalvelun suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tällä hetkellä haemme yrittäjiä uusiin avattaviin toimistoihin seuraaville paikkakunnille:
- Espoo
- Oulu
- Kuopio
- Pori
- Joensuu
- Lappeenranta
- Vaasa
- Seinäjoki

Lisäksi haemme yrittäjiä valmiisiin toimiviin toimistoihin seuraaville paikkakunnille:
- Helsinki
- Vantaa
- Jyväskylä
- Tampere

Näillä paikkakunnilla yrittäjäksi ryhtyminen on erittäin helppoa; yrittäjä saa johdettavakseen valmiin toimivan ja tuottavan toimiston asiakkaineen. Alkuinvestointi on näissä toimistoissa paikkakuntakohtainen. Jos kiinnostuit; ota yhteyttä, niin autamme sinut ja yrityksesi tielle menestykseen.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
kalusto ja laitteet
ostoedut
asiakaskontaktit
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki