TEERENPELI - seurusteluravintola

Teerenpeli -ketju muodostuu Teerenpeli-konseptin mukaisesta seurusteluravintoloista, joissa keskeisen kilpailuedun muodostavat viihtyisän ravintolaympäristön lisäksi laadukkaat, ketjun oman panimon ja tislaamon tuotteet. Teerenpeli-ravintoloita on tällä hetkellä Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Alkuvuodesta 2024 avaamme Teerenpeli ravintolan Kuopioon, jonne haemme nyt franchising yrittäjää.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1994
Yksiköiden määrä Suomessa: 8
Yksikön alkuinvestointivaatimus: yli 200.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 5-10
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 1000000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Yrittäjä hoitaa henkilökuntansa kanssa omaa Teerenpeli ravintolaansa, joka sijaitsee Kuopion keskustassa Puijonkadun ja Kauppakadun kulmassa, torin laidalla. Ravintola toimii kahdessa kerroksessa. Katutasossa on 46 asiakaspaikkaa, sekä lisäksi 21 paikkainen lasitettu ympärivuotinen terassi. Alakerrassa on runsaasti lisätilaa, joka muuntautuu monenlaiseen käyttöön, alakerrassa on yhteensä 150 asiakaspaikkaa, sekä asiakas wc-tilat. Ravintola työllistää arviolta 9-12 henkilöä.

Millaista yrittäjää haemme:

Yrittäjä- ja asiakaspalveluhenkinen, omaa kokemusta ravintola-alalta, lisäksi kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi. Etsimme positiivisia, konseptiin sitoutumiskykyisiä Persoonia. Lisäksi talous on tasapainossa niin, että alkuinvestointiin on mahdollisuus löytää rahoitus.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Teerenpelin franchising-yrittäjänä saat käyttöösi testatun ja pitkälle kehitetyn ravintolakonseptin sekä paikan innovatiivisten Teerenpeli-ravintoloitsijoiden joukossa. Tarjolla on kattava alkukoulutus, ravintola “avaimet käteen” -periaatteella, Teerenpelin franchisingkäsikirja, ketjun yhteistyöetuja hankinnoissa ja markkinoinnissa sekä Teerenpeli Panimo & Tislaamon korkealaatuinen tuotevalikoima.