Oliviers & Co - franchiseyrittäjä

Oliviers & Co:n tarina sai alkunsa 25 vuotta sitten Provencen sydämessä, viehättävässä Manen kylässä. Hankkeen takana olivat poikkeukselliset yksilöt, jotka kokoontuivat yhteen yhteisen intohimonsa äärelle oliiviöljyn valmistukseen. Tuhatvuotisesta olivipuusta (joka on ollut Oliviers & Co tunnus siitä lähtien kun se perustettiin) tuotetaan joka vuosi parhaat vuosikerta-öljyt. Välimeren kauneimmista puutarhoista tulevat oliivit tarjoavat jokaisella sadonkorjuulla uuden näkökulman tähän myyttiseen luonnontuotteeseen.

Ranskalainen oliiviöljyn ja välimerellisten tuotteiden erikoisliike Oliviers & Co tulee nyt Suomeen. Kiinnostaako oman franchise-myymälän avaaminen tai koko Suomen master franchise oikeudet?

Ketjun perustamisvuosi: 1996
Ketjun alkuperämaa: Ranska
Yksiköiden määrä muissa maissa: 50
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 270 000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Oliviers & Co franchise yrittäjä vastaa oman välimerellisen myymälänsä avaamiseta ja operoinnista yhdessä henkilökuntansa kanssa.

Oliviers & Co master franchise oikeuksien haltija vastaa Suomen toiminnoista. Oli kyse sitten yhden tai useamman myymälästä, verkkokaupasta tai jälleenmyyntiverkostosta.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme yrittäjiä, jotka ovat suhtautuvat intohimoisesti gastronomiaan, terveelliseen päivittäiseen ruoanlaittoon ja välimerelliseen ruokaan. Olet etsimämme henkilö mikäli uskot kykeneväsi jakamaan tämän intohimon asiakkaittesi kanssa. Jos koet, että tämä kuvaus sopii sinuun, ota yhtettä ja aloita matkasi Oliviers & Co:n kanssa!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Markkinoiden parhaat välimerelliset tuotteet sekä liiketoimintamahdollisuuden huippuluokan gastronomian ja terveellisen ruoanlaiton parissa.
Ketjun ammattilaisten täyden tuen.
Mahdollisuuden jatkossa kasvattaa toimintaa uusilla yksiköillä.